Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 29 april 2016
Aarnoudse Binnenland op weg naar kampioenschap van Nederland (Heren 1 Team)


AARNOUDSE Binnenland Heren 1 heeft de eerste plaats in de promotie-divisie bereikt door in de laatste competitiewedstrijd medekoploper Red Giants in Meppel te verslaan. De Barendrechtse basketballers zijn nog drie play-off wedstrijden verwijderd van het ultieme doel: Amateurkampioen van Nederland 2016 worden.

De eerste plaats in de eindrangschikking heeft als voordeel dat het team van coach Vitas Kazanakovas eerst een uitwedstrijd speelt tegen de nummer vier van de competitie. Om de finale te bereiken moet AARNOUDSE Binnenland in de halve finale in twee wedstrijden afrekenen met Cobra Nova uit Voorburg. De finale wordt op 14 mei a.s. gespeeld in Zwolle.

De eerste wedstrijd tegen Cobra Nova wordt zaterdag a.s. in sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg gespeeld. Deze wedstrijd start om 18.00 uur. 

Op zaterdag 7 mei a.s. moet AARNOUDSE BINNENLAND in de eigen sporthal de Driesprong de finaleplaats veiligstellen. De Barendrechters spelen de 2e halve finale om 20.00 uur in sporthal de Driesprong. De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt gesponsord door Vertom, een ervaren partner voor het verzorgen van zowel nationaal als internationaal scheepstransport. Meer info: www.vertom.nl

 

Indien AARNOUDSE Binnenland de finale haalt, wordt gespeeld tegen de winnaar van Grasshoppers uit Katwijk en Red Giants (Meppel). Op 14 mei a.s. dient dan in Zwolle de kroon op het werk gezet te worden. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.