Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 mei 2016
JU12-1 kampioen op het 4de Ruud Sparreboom jeugdtoernooi (Jongens 12-1 Team)


Zaterdagmiddag 28 mei deed U12-1 mee aan het 4de Ruud Sparreboom Jeugdtoernooi, georganiseerd door basketbalvereniging The Hurricanes in Spijkenisse. Het laatste samenzijn van de jongens in deze samenstelling want volgend jaar gaan de spelers deels naar U14 en blijft een deel in U12 spelen.

Na het leuke 3 daagse toernooi in Brussel hebben de mannen er veel zin in !

De eerste wedstrijd van 14 minuten spelen we tegen Leiden. De jonge Barendrechters gaan er vol in en weten na een paar minuten de wedstrijd  naar zich toe te trekken. Er wordt hard gewerkt, goed verdedigd en als team samengespeeld waardoor iedereen balbezit krijgt en we regelmatig kunnen scoren. De eerste wedstrijd wordt gewonnen met 32-11.


Vervolgens strijden we mee om de vrije worp en layup contest. 12 vrije worpen per team en in totaal 24 layups. Zoals verwacht leveren de layups weinig problemen op maar scoren we te weinig vrije worpen (4 van de 12) waardoor we in het eindklassement als tweede eindigen.


Wedstrijd 2 is tegen Hurricanes 12-1, een team dat in de competitie ongeslagen is en graag eens tegen Binnenland wilde spelen. Het begin gaat gelijk op, maar na de 7de minuut neemt Binnenland een ruime voorsprong en wordt die ook niet meer uit handen gegeven; de winst is voor Binnenland met 22-9. De laatste poule wedstrijd is tegen BOB. Ondanks dappere pogingen van BOB om het ons lastig te maken hebben de Binnenlanders weinig moeite om ook deze wedstrijd naar zich toe te trekken en winnen we met 26-9.

Na de poule wedstrijden is er een 2 uur durende clinic voor alle deelnemers van Henk Pieterse. Bijna alle teams van beide poules doen mee en met veel lol vermaakt iedereen zich op de stampende muziek en de fluitsignalen van Henk.


Tenslotte staat om 17:30 uur de finale tussen Binnenland en Hurricanes op het programma. Zijn het zenuwen , is het de hitte in de zaal of was de clinic te vermoeiend ? Binnenland moet hard werken de eerste periode van de wedstrijd om niet op achterstand te komen of in foutenlast. Met 3 fouten moet je naar de kant en dat is soms sneller dan je denkt. Na een timeout pakken we de draad weer op en langzaam aan lopen we uit naar een ruime winst. De finale gaat met 18-8 naar Binnenland.


Een gezellig toernooi en een leuke afsluiting van het seizoen van U12-1 met beker en medailles. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.