Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 19 juni 2016
Basketball Trainer 2 / 2 Plus Educatie (Technische Commissie)


In samenwerking met de Dutch Basketball Academy, organiseert Quick Runners in het weekeinde van zaterdag 9 + zondag 10 juli a.s. een Basketball Trainer 2 educatie te Huizen (NH). Gedurende de twee dagen worden alle workshops van de opleiding BT2 verzorgd, en wordt de deelnemer voorbereid voor het opleveren van een portfolio dat tot kwalificatie leidt. Deelname is open voor elke beginnende basketballtrainer. Allereerst zal er een BT2 traject gestart worden.

Dat wordt vervolgd met een BT2-plus traject waarin de deelnemer wordt voorbereid voor het afronden van een BT3-kwalificatie. Dit BT2-plus traject kent twee volledige dagen met workshops die met een tussenpoos van enkele weken gegeven worden. Dit vanwege het feit dat er door de deelnemer ook praktijkervaring dient te worden opgedaan met de theorie. Deze twee dagen zullen in de tweede helft van 2016 gepland gaan worden. Deelname is open voor een ieder die BT2 heeft afgerond en/of op basis van de juiste kwalificaties kan instromen in dit traject (vaststellen van deze kwalificaties gebeurt tijdens een intakegesprek).

Deelname-kosten bedragen voor uitsluitend het BT2-traject € 275,-- (dit is exclusief de kosten voor het afnemen van een Proeve van Bekwaamheid die door de NBB in rekening worden gebracht.)


Inschrijven gebeurt door een email te sturen aan: info@dutchbasketballacademy.com


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.