Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 13 september 2016
Bericht voor H3, Hu20-2,Ju8-1, Ju6-1, Mu8-1, Mu6-1 en Mu10-1 (Technische Commissie)


Het adres van Sportzaal Houtkwartier is VENNEMEERSTRAAT 1, 2334 DE Leiden. Een straatnaambordje ontbreekt echter nog en navigatiesystemen, inclusief Google Maps, kennen het adres nog niet. Voer desgewenst KAGERSTRAAT in. 

Uitgangspunt is de rotonde op de Rijnsburgerweg, die globaal ligt tussen Station CS, LUMC/Bio Science Park en Oegstgeest. De Kagerstraat ligt – gezien vanaf het station – aan de rechterkant. Rij deze straat helemaal uit, voorbij de bocht naar het Alrijne Ziekenhuis. Halverwege het laatste stuk van de Kagerstraat is rechts de Vennemeerstraat.
Aan het eind daarvan ligt Houtkwartier met links om de hoek de ingang.

Vanuit de Merenwijk en Leiden-Noord: rij richting Oegstgeest, na het spoorviaduct bij de verkeerslichten linksaf, direct rechts (Zweilandlaan) en dan de tweede straat links. Dat is de Kagerstraat. De Vennemeerstraat is dan de eerste straat links. Aan het eind daarvan ligt Houtkwartier met links om de hoek de ingang.

Vanuit Oegstgeest: rij richting Leiden en langs de voetbalvelden van UVS en Lugdunum. Bij de verkeerslichten – kort voor het spoorviaduct – rechtsaf en direct weer rechts (Zweilandlaan). Dan tweede straat links. Dat is de Kagerstraat. De Vennemeerstraat is dan de eerste straat links. Aan het eind daarvan ligt Houtkwartier met links om de hoek de ingang.

 

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.