Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 31 oktober 2016
BV Hoofddorp -Vertom/Binnenland (Heren 1 Team)


Na 3 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld is het vrijdag 28 oktober eindelijk weer tijd om de degens te kruizen met een team waarvan we denken dat het goed kan basketballen. Winst in deze uitwedstrijd betekend dat we goede zaken doen in de stand. Voordeel van op een vrijdag spelen is dat we veel bankspelers mee kunnen nemen. 

We beginnen de wedstrijd redelijk. Aanvallend is het stroef, maar vinden we de goede opties. In de eerste 3 minuten heeft Kevin Karam er al 7 punten in gemikt. Verdedigend moeten we de roest van 3 weken geen wedstrijden nog een beetje wegspelen en hebben we moeite met de snelle point guard van BV Hoofddorp. Mede door driepunters van Thomas de Weerd en Menno Endeveld eindigen we het eerste kwart met een 18-26 tussenstand.

In het tweede kwart gaan we verder waar we sterk zijn, veelal scoren we inside en komen we tot redelijk opties. Na 5 minuten in dit kwart lopen we uit naar 22-34. Helaas stokt de aanvallende motor hierna, gelukkig scoort de tegenstander ook niet makkelijk. De laatste 5 minuten is slecht, waarin we bijna 3 minuten niet scoren. We gaan met een 10 punten voorsprong rusten (30-40). 

Voor na de rust is het devies om veel lange aanvallen te spelen en het tempo van de wedstrijd te bepalen. De tegenstander is met een andere tactiek de kleedkamer uitgekomen, heel effectief. We kunnen ons niveau niet halen en lopen het hele kwart achter de feiten aan. In de laatste minuut van het derde kwart gaat Hoofddorp qua score over ons heen. Dit is niet verwonderlijk aangezien we als team slechts 7(!) punten scoren. De tegenstander maakt goed gebruik van onze turnovers maakt er 22. De eindstand van het derde kwart is 52-47.

Met nog 10 minuten te gaan is er geen man overboord. Zelf het heft weer in hand nemen en de stand weer naar onze kant brengen. Helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan. De coaching staf kan geen definitief antwoord vinden op de tactiek van de tegenstander en de wedstrijd glipt uit ons handen. Uiteindelijk loopt BV Hoofddorp nog 5 punten uit en verliezen we terecht met 10 punten (67-57).

Scores: Thomas de Weerd (8), Dennis van der Graaf (6), Menno Endeveld (3), Ronald Schouten (0), Reinier van Vilsteren (0), Sander Trommelen (16), Wouter Cabaret (5), Jean-Pierre Smiet (4), Jasper van den Adel (0), Kevin Karam (15), Ruben Brouw (0)


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.