Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 3 november 2016
Aankomende zaterdag: Renes/Binnenland tegen Keus/Royal Eagles (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Renes/Binnenland wederom een thuiswedstrijd. Om 20.30 uur is in sporthal De Driesprong het team van Keus/Royal Eagles de tegenstander. De ploeg uit Apeldoorn is dit seizoen nieuw in de Vrouwen Basketball League en bestaat voor een groot deel uit speelsters die de afgelopen jaren uitkwamen voor het CTO Amsterdam daarbij onder andere aangevuld met drie buitenlandse speelsters. Keus/Royal Eagles wist tot nu toe twee overwinningen te boeken tegen Rotterdam Basketball en Amazone Utrecht. De eerste ontmoeting tussen beide teams werd in Apeldoorn door Renes/Binnenland ruim gewonnen met 54-90.

Renes/Binnenland zal na de winst vorige week op Rotterdam Basketball uit zijn op een nieuwe zege om hierdoor langzaam maar zeker plaatsing voor de Final Four zeker te stellen. Zera Butter zal zoals bekend zeker nog niet van de partij zijn, de verwachting is dat Inez van Hulsen wel speelklaar is.

De wedstrijd van aankomende zaterdag in sporthal De Driesprong begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd. Hier zijn ook seizoenskaarten te koop.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.