Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 7 november 2016
Vertom/Binnenland – VBC Akrides (Heren 1 Team)


Op 5 november is de dag dat we kunnen laten zien waar we staan. Na het verlies van vorige week tegen BV Hoofddorp is het ongeslagen team van VBC Akrides onze volgende tegenstander. Vooraf al bekend als een tegenstander waar we dit seizoen veel van verwachten.

Ondanks dat de wedstrijd begint met een driepunter van VBC Akrides, beginnen we heel goed aan de wedstrijd. Achteraf blijkt dat dit de enige voorsprong is van VBC Akrides. Het antwoord begint met een driepunter van Thomas de Weerd, maar vooral de communicaties en energie in de verdediging is waar we goed bezig zijn. We incasseren slecht 6 punten tegen in dit kwart en leiden de wedstrijd met 19-6 door in de aanval goed samen te spelen.

In het tweede kwart houden we als team verdedigend de druk op de ketel en zorgen we regelmatig voor een 24 seconden overtreding van VBC Akrides. Aanvallend overheersen we in de bucket en blijven we elkaar de bal gunnen. Sander Trommelen is veelvuldig eindstation in dit kwart, maar zijn teamgenoten zijn medeverantwoordelijk voor de scores. Als het rustsignaal klinkt is het team van Vertom/Binnenland uitgelopen naar 39-21.

Ondanks de comfortabele voorsprong is het zaak om het derde kwart de wedstrijd definitief op slot te doen. We verwachten nog wel een tactische aanpassing van VBC Akrides. We blijven scherp verdedigen, iets waarin Menno Endeveld een grote steen bijdraagt, en de rebound is zowel verdedigend als aanvallend goed verzorgd. Scores zijn weer vooral inside te vinden en daar maken we ook gretig gebruik van. De pluim gaat in dit kwart weer naar de team verdediging, wederom krijgen we maar 6 punten tegen. Aan het einde van het kwart hebben we de tegenstander gedubbeld qua score (54-27).

In het vierde kwart worden de teugels begrijpelijk iets los gelaten. Maar ondanks dat kan de tegenstander geen vuist maken. Door zijn harde werken is Reinier van Vilsteren vaak te vinden in de aanvallende rebound en deze daarna direct te verzilveren in punten. Door slordig balverlies op het eind scoren de gasten de laatste 6 punten van de wedstrijd, maar die doen niets meer af op de klinkende team overwinning (64-37).

Volgende week is Vertom/Binnenland te vinden in het pittoreske Bemmel.

Scores: Thomas de Weerd (7), Dennis van der Graaf (0), Menno Endeveld (9), Reinier van Vilsteren (10), Sander Trommelen (18), Wouter Cabaret (8), Jean-Pierre Smiet (8) en Niels Ritstier (4).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.