Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 14 november 2016
Dreamfields Dolphins – Vertom/Binnenland (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Deze week is het team van Vertom/Binnenland te vinden in Bemmel, waar Dreamfields Dolphins onze tegenstander is. Een week na een uitstekende wedstrijd tegen een team wat qua stand onderin de competitie te vinden is. Onderschatting is dus een gevaar voor het team. De Dolphins verliezen hun wedstrijden vaak met een kleine marge, dus de plek op de ranglijst is niet een goed uitgangspunt.

Het eerste kwart starten we furieus en slordig. Via goede scores van Dennis van der Graaf, Sander Trommelen en Kevin Karam loop het team gelijk uit naar 0-8, maar er zijn op dat moment ook al vier makkelijke ballen niet afgemaakt. Verdedigend hebben we in ieder geval de goede energie en de tegenstander heeft moeite om te scoren. Met hard verdedigen en goed gespeeld aanvallen eindigt het team van Vertom/Binnenland uit naar 9-18 aan het einde van de het eerste kwart.

Ondanks de voorsprong kunnen we niet tevreden zijn, aanvallend moet het scherper om deze grote tegenstander nog voor de rust in een onoverbrugbare achterstand te zetten. Dit begint goed met inside en outside spel met Sander Trommelen en Dennis van der Graaf die er twee driepunters in schiet. Helaas blijft het ondermaats afronden ons volgen en scoren we in 4 minuten alleen via een uitstekende spelende Menno Endeveld met twee driepunters. De tegenstander heeft nog steeds moeite met scoren, maar de noodschoten die zij nemen na drieëntwintig seconden hard verdedigen vallen wel. Zodoende lopen ze een enkel puntje op ons in met rust (24-32).

Voor het derde kwart geld hetzelfde als de eerste twee kwarten, blijf dezelfde energie stoppen in de verdediging maar beloon jezelf met het afmaken van de ballen inside. We komen veelvuldig op de vrijeworp lijn, maar de “makkelijke” punten komen niet en schieten we als team slechts 4 op 13. De tegenstander blijft moeilijke ballen wel maken en vecht zich terug in de wedstrijd. Het vierde kwart gaan we in met een gelijk stand (40-40).

De Dolphins ruiken bloed en beginnen met een driepunter. Gelukkig beantwoorden we direct via eenzelfde schot van Menno Endeveld gevolgd door een powermove van Jean-Pierre Smiet voor een score plus bonus. Verdedigend blijven we goed bij de les en als Thomas de Weerd ook nog een driepunter scoort is het belang dit vast te houden en onszelf niet te laten beroven van de winst. Inside vallen er nu wel wat scores aan onze kant en een aanvallende rebound van Menno Endeveld die in één moeite door de score maakt. Met nog drie minuten op de wedstrijdklok is het zaak om de tijd in ons voordeel te laten werken. Lange aanvallen en blijven verdedigen. De tegenstander maakt nog een kleine run, maar de punten gaan mee naar Barendrecht.

Volgende week speelt Vertom/Binnenland thuis tegen Red Stars uit Soest. Een ware topper tegen de teams die nu bovenin de competitie te vinden zijn. Aanvang 20 uur in de Driesprong.

Scores: Thomas de Weerd (3), Dennis van der Graaf (10), Menno Endeveld (18), Reinier van Vilsteren (2), Sander Trommelen (11), Wouter Cabaret (6), Jean-Pierre Smiet (6), Niels Ritstier (0), Kevin Karam (7).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.