Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 21 november 2016
Vertom/Binnenland – Red Stars (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 19 november wacht de volgende uitdaging op het team van Vertom/Binnenland. In dit geval Red Stars uit Soest, een ploeg met in ieder geval een goede guard en het team wat evenveel verliespunten heeft als wij.


Vertom/Binnenland begint goed aan de wedstrijd. Verdedigend staan we op de juiste plekken en kunnen na 5 minuten op een 10-2 voorsprong komen.  Scores zijn er inside voor Kevin Karam, Reinier van Vilsteren en Wouter Cabaret. Helaas valt Kevin Karam na deze 5 minuten uit met een knieblessure. Red Stars kan een tweetal driepunters op het scorebord zetten. Het kwart eindigt met een 15-10 tussenstand voor Vertom/Binnenland.


In het tweede kwart is het team veelal bezig met randzaken en vergeet te basketballen. Hier maakt Red Stars gretig gebruik van en komt in de voorlaatste minuut voor rust over ons heen en na een aantal driepunters leiden ze met 21-26 als het rustsignaal klinkt. We maken slechts 6 punten en daar kunnen we alleen onszelf voor aankijken.


Na de rust is het van belang om energie te steken in zaken waar we wat aan kunnen doen en de randzaken laten zijn wat ze zijn. Het team pakt dit uitstekend op. Er word scherp en goed verdedigd door het complete team. Na de eerste drie minuten van het derde kwart zijn we weer terug aan de goede kant van de score, door goed te passen en elkaar de bal te gunnen. Een 10-2 run met scores van onder andere Wouter Cabaret en Sander Trommelen, maar vooral teambasketbal. Het kwart word goed afgesloten met dezelfde intensiviteit in de verdediging, de tegenstander scoort alleen in de eerste minuut en de laatste 3 minuten van dit kwart (42-35).


Voor het vierde kwart mag het duidelijk zijn waar onze kracht ligt. Red Stars is een goede ploeg en komt in het vierde kwart elke keer tot goede scores. Wij raken gelukkig niet in de war van de tactisch wijziging van Red Stars en blijven ook scoren. Een tweede driepunter van Menno Endeveld en een aanvallende rebound en score van Niels Ritstier houden ons aan de goede kant van de score. De tegenstander is niet van plan om de wedstrijd weg te geven en de wedstrijd krijgt een mooi einde. Goede aanvallen volgen elkaar aan beide kanten op. We hebben op elke score een antwoord, wederom 2 driepunters van Menno Endeveld en goede scores van Wouter Cabaret. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd maakt de tegenstander nog maar 9 punten. Als het eindsignaal klinkt heeft Vertom/Binnenland ook deze hobbel genomen en komt de einduitslag op 75-61.


We hebben, zeker in de tweede helft, laten zien dat we een team zijn en als we zo spelen we elke wedstrijd voor de punten moeten spelen. De eerst volgende wedstrijd is op vrijdag 2 december in Zwolle.

Scores: Thomas de Weerd (7), Dennis van der Graag (0), Menno Endeveld (14), Reinier van Vilsteren (4), Jasper van den Adel (0), Sander Trommelen (9), Wouter Cabaret (23), Jean-Pierre Smiet (10), Niels Ritstier (4), Kevin Karam (4).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.