Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 1 december 2016
Deceptie voor Renes/Binnenland in Den Helder (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De lastige doordeweekse uitwedstrijd tegen Dozy BV Den Helder is afgelopen dinsdagavond met 71-58 door de vrouwen van Renes/Binnenland verloren. Na een reistijd van 3 uur door de drukke dinsdagavondspits bleek de ploeg van coach Joost van Rangelrooy niet bij machte om de thuisploeg eronder te houden. De wedstrijd werd overigens pas in de laatste minuten van het laatste kwart beslist. Tot dat moment hadden beide ploegen kans om de zege te pakken. Renes/Binnenland lijkt op dit moment ver weg van de vorm en uitstraling die de ploeg in de eerste fase van de competitie kenmerkte en zal de aankomende weken nog alle zeilen moeten bijzetten om deelname aan de Final Four veilig te stellen. Voor de Barendrechte formatie kwamen alleen Inez van Hulsen met 12 punten en Lisa van den Adel met 10 punten in de dubbele cijfers.

Na de eerste score van de wedstrijd van Lisa van den Adel is het Dozy BV Den Helder dat met een 10-0 run het heft in handen neemt. Christa Baccas en Inez van Hulsen zorgen daarna ervoor dat Renes/Binnenland weer richting de thuisploeg kruipt. Beide teams spelen vol energie maar zijn erg slordig in de eindfase waardoor de eindstand na kwart één 14-12 is in het voordeel van Dozy BV Den Helder. In het tweede kwart blijven de verschillen in eerste instantie minimaal maar in de laatste fase voor rust is het wederom de thuisploeg dat een gaatje kan slaan en bij een 33-25 stand de kleedkamer kan opzoeken.

Het verschil loopt direct na rust verder op (37-25) maar Maxime Essenstam, Christa Baccas en Inez van Hulsen brengen het verschil weer binnen de 10 punten grens (44-35). Puntje voor puntje probeert Renes/Binnenland terug te komen en bij een 50-44 start het laatste kwart. Via Randell van der Lee en Lisa van den Adel wordt het zelfs 54-53 en kan het dubbeltje met nog een paar minuten op de klok beide kanten opvallen. Die valt uiteindelijk naar de thuisploeg die vanaf de vrije worplijn het lot van Renes/Binnenland bezegelt. De marge valt uiteindelijk met 71-58 veel hoger uit dan op basis van de wedstrijd reëel zou zijn, maar een verlies is een verlies. Voor Renes/Binnenland een deceptie omdat winst een hele grote stap richting Final Four was geweest.

Scores: Inez van Hulsen 12, Lisa van den Adel 10, Maxime Essenstam 9 (+5 rebounds), Randell van der Lee 9, Christa Baccas 7 (+ 10 rebounds), Janine Guijt 5, Gabriëlle van den Bosch 4, Lotte Sant 2.

Aankomende zaterdag staat er voor Renes/Binnenland weer een thuiswedstrijd op het programma. De rode lantaarndrager van de Vrouwen Basketball League, Amazone Utrecht, is om 20.15 uur de opponent in sporthal De Driesprong.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.