Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 3 december 2016
Wim Steen benoemd tot Lid van Verdienste van NBB (Bestuur .)


Wim Steen is zaterdag tijdens het Nationaal Basketball Congres in Zwolle benoemd tot Lid van Verdienste van de Nederlandse Basketball Bond. Het bestuur deed tijdens de Algemene Vergadering de voordracht om Steen te onderscheiden. De vergadering nam die over. Bondsvoorzitter Francisca Ravestein spelde Steen de daarbij behorende versierselen op.

Wim Steen heeft een grote staat van dienst in het Nederlandse basketball. Steen was voorzitter van de Barendrechtse club CBV Binnenland. Onder zijn voorzitterschap maakte de club een mooie ontwikkeling door in zowel de breedtesport als de topsport. Daarnaast vervulde hij van 2007 t/m 2016 als vrijwilliger (geheel belangeloos) de rol van topsportcoördinator rolstoelbasketbal. In die rol heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het rolstoelbasketbal. Samen met de technische staf zette Steen de belangrijke stappen om het Paralympische CTO-programma van de grond te tillen. Steen slaagde erin NOC*NSF  te overtuigen een fulltime programma op Papendal te realiseren, om rolstoelbasketbaltalenten verder te ontwikkelen in een topsportklimaat.

Ook heeft hij de NBB diverse malen internationaal vertegenwoordigd bij de internationale rolstoelbasketbalorganisaties IWBF en IWBF Europe. Wim Steen is het voorbeeld van de unieke vrijwilliger, waar de sport trots op mag en moet zijn. De komende jaren zal hij als voorzitter van de Stichting BEN (Basketball Experience Nederland) betrokken blijven bij het rolstoelbasketball en een vooraanstaande rol spelen in de samenwerking tussen de BEN en de NBB.

Met het toekennen van het Lidmaatschap van Verdienste wil de NBB Wim Steen bedanken voor zijn inzet en passie als vrijwiliger voor het basketball in het algemeen en rolstoelbasketbal in het bijzonder.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.