Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 12 november 2010
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen Celeritas Donar MU20-1 (Dames 20-1 Team)


Gisterenavond stond de derde thuiswedstrijd in successie op het programma met als tegenstander Celeritas Donar uit Groningen. Een team dat afwisselende resultaten had behaald met een knappe zege op Grasshoppers en een dikke nederlaag tegen Lokomotief. Fijn voor ons was dat Eline na veel blessureleed eindelijk haar eerste minuten van het seizoen kon gaan maken. Daartegenover stond helaas de absentie van Nienke die met een enkelblessure aan de kant bleef.

Het team had wat moeite met omkleden maar … nadat de shirts toch tijdig waren gearriveerd, werd de teambespreking gehouden. Daarin aangegeven dat uit een ander vaatje getapt zou moeten worden dan in de thuiswedstrijd tegen Batouwe. Verdedigend een stuk scherper zijn en aanvallend niet vergeten te snijden en driven naar de ring.

In het eerste kwart komen we niet echt los van Celeritas Donar maar blijven wel steeds aan de goede kant van de score. We verdedigen niet goed in de één tegen één en staan te slapen bij het rebounden. Stand 22- 17.

In het tweede kwart pakken we een voorsprong van 10 punten na 5 minuten maar weten deze niet uit te bouwen en zelfs niet vast te houden. De tegenstander is niet bereid zich bij een nederlaag neer te leggen en knokt zich terug in de wedstrijd. Ruststand 42 – 36.

In de rust met elkaar besproken dat 42 punten maken prima is maar dat 36 punten tegen gewoon veel te veel is. De meiden zijn zich allemaal bewust dat het anders moet en schudden de “vrijdagavondvermoeidheid” van zich af aan het begin van het derde kwart. Guard wordt eerder onder druk gezet en passlijnen worden nu veel beter overspeeld.
Aanvallend spelen we een paar prachtige aanvallen uit dit kwart eindigt in een 18- 4 stand.

We hadden een prachtige verdeling van de scores want de 18 punten zijn door 8 verschillend meiden gemaakt. Een mooi bewijs dat basketbal een teamsport is J
Stand aan het begin van het 4e kwart is 60 – 40. De wedstrijd is gespeeld en toch gaan de meiden met dezelfde verdedigende intensiteit door in het vierde kwart.
Na 5 minuten hebben we pas twee punten tegen en er zelf inmiddels weer 11 gemaakt. We kunnen dus wel goed verdedigen als we maar willen…6 punten tegen in 15 minuten is gewoon bijzonder goed. De laatste 5 minuten worden er nog wat scores uitgewisseld waardoor de eindstand bepaald wordt op 80-51.
Scores: Lisa 16, Britt 10, Sanne 10, Jamailah 10, Eline 9, Willemijn 7, Daniëlle 6, Michelle 6, Kirsten 4 en Charlotte 2.  
 
Volgende week staat om 13:30 uur de uitwedstrijd tegen Den Helder op het programma.
 We zijn met onze defense bezig en met name het vastzetten van de speelster met de bal


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.