Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 5 december 2016
Landstede Basketball ZAC – Vertom/Binnenland (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op vrijdagavond 2 december staat de uitwedstrijd tegen Landstede Basketball ZAC op het programma. Na een vrij voorspoedige reis naar Zwolle kunnen we beginnen aan onze warming up.

De wedstrijd begint na een goed uitgespeelde aanval met een driepunter van Thomas de Weerd. Deze word gevolgd door een goede verdediging en een inside score van Jean Pierre Smiet. Tot driemaal toe scoort de tegenstander en kunnen we aanvallend niet doorkomen. Onnodig balverlies en niet 100% scherp in de verdediging zorgt dat we op het eind van het eerst kwart al gedubbeld zijn en tegen een achterstand aan moeten boksen (18-9).

In het tweede kwart zijn we rommelig. Heel aardige aanvallen worden afgewisseld met minder aardige aanvallen en verdedigend kunnen we niet meerdere stops maken. Ondanks drie goede driepunters van Menno Endeveld (2) en Thomas de Weerd (1) op het einde van het kwart is de tegenstander uitgelopen naar 38-26. Werk aan de winkel!

De donderpreek lijkt zijn uitwerking niet te missen, het kwart is nog maar net begonnen en de achterstand is teruggebracht tot 4 (38-34), helaas is het team van Landstede dan wakker geschud. Zijn scoren de volgende 15 punten en de achterstand is gegroeid naar 19 punten (53-34). Verdedigend is het nog steeds niet 100% en de tegenstander weet elke keer het gaatje te vinden. Door nog een driepunter van Thomas de Weerd en eentje van Dennis van den Graaf weten we het verschil nog een beetje kleiner te maken aan het aan het einde van het derde kwart (57-43).

Het vierde kwart kunnen we nog steeds geen vuist maken in de verdediging. Het is basketje wisselen en daarmee word de achterstand niet snel genoeg kleiner. Als we de laatste 5 minuten nog tot het gaat willen gaan lukt het ook niet echt, zelfs een dunk van Dennis van den Graaf kan daar niets meer aan veranderen.

Volgende week speelt het team van Vertom/Binnenland de laatste wedstrijd van het kalenderjaar om 20 uur in de vertrouwde Driesprong.

Scores: Thomas de Weerd (15), Dennis van den Graaf (5), Menno Endeveld (8), Olivier Heidman (0), Reinier van Vilsteren (5), Jasper van den Adel (2), Sander Trommelen (10), Jean Pierre Smiet (7) en Niels Ritstier (5). 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.