Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 11 december 2016
Vertom CBV Binnenland versus BC Triple Threat (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste wedstrijd van het kalenderjaar speelt het team van Vertom/Binnenland tegen BC Triple Threat in de eigen Driesprong.

We beginnen de wedstrijd voortvarend, met twee goed uitgespeelde aanvallen en tussendoor een verdedigende stop. De eerste aanval eindigt met een driepunter van Thomas de Weerd en de tweede via goed pass werk met een inside score van Jean-Pierre Smiet. Het is pas na vijf minuten in het kwart als de Triple Threat scoort (9-2). Aanvallend gaat het goed en de verdedigend, op wat communicatie oneffenheden ook. Zodoende eindigt het kwart met een 25-12 voorsprong voor Vertom/Binnenland. Het tweede kwart moeten we beter verdediging om de tegenstander niet aan te laten haken. Helaas lukt dit maar sporadisch en zijn we aanvallend ook niet zakelijk genoeg. De tegenstander komt redelijk makkelijk tot scoren en plaatst in het midden van het kwart een run van 0-7 en zorgt dat het verschil binnen de 10 puntengrens blijft (31-25). De laatste van de helft gaat het verdedigend iets beter, maar aanvallend is het nog niet op orde. Aan het einde van het kwart is de voorsprong ten opzichte van het eerste kwart gehalveerd naar 37-31.

Voor na de rust blijft het zaak om scherper te verdedigen en de eigen kansen af te ronden. De eerste paar minuten gaat dit weer beter en lopen we uit naar een 52-38 voorsprong. Daarna is de concentratie weer minder, en kan de tegenstander weer aanhaken na 10 punten op rij (52-48). Dennis van den Graaf en Reinier van Vilsteren zorgen nog voor wat extra lucht door in de laatste minuten nog 5 punten te maken (57-48). Een erg rommelig en slecht kwart is wat ons nog rest. Er wordt door beide teams amper meer gescoord (5-7). In deze wedstrijd halen we zeker niet voor langere periode ons niveau en zodoende kan elk team het ons lastig maken in deze competitie.

De volgende wedstrijd is pas op 14 januari in het nieuwe jaar. Deze eerste helft van het seizoen sluiten we af als leider in de competitie, maar er is nog wel wat werk te verzetten als team.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.