Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 12 december 2016
Dinsdagavond: Renes/Binnenland ontvangt koploper Lekdetec.nl (Dames 1 Team)


Op dinsdagavond 13 december staat er voor de vrouwen van Renes/Binnenland een belangrijke wedstrijd op het programma. In de eigen sporthal De Driesprong komt de koploper van de Vrouwen Basketball League, Lekdetec.nl uit Bemmel, op bezoek. Voor Renes/Binnenland is deelname aan de Final Four na drie nederlagen in de laatste vier duels geen zekerheid meer. Het team van coach Joost van Rangelrooy moet één van de twee aankomende thuiswedstrijden winnen om deelname hieraan zeker te stellen. Dinsdagavond tegen koploper Lekdetec.nl is dus de eerste kans, zaterdag tegen Dozy BV Den Helder de laatste. De nederlaag afgelopen zaterdag tegen Solar-systemen Grasshoppers zal de ploeg op scherp hebben gezet om tegen Lekdetec.nl voor de winst te gaan. De tegenstander uit Bemmel verloor echter afgelopen zaterdag voor de eerste maal dit seizoen in de competitie (tegen Dozy BV Den Helder) en zal er ook op gebrand zijn om de winst te pakken. Al met al genoeg ingrediënten voor een mooie pot basketball.

De wedstrijd van dinsdagavond in sporthal De Driesprong begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.