Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 29 oktober 2010
Verslag MU20-1 tegen Batouwe MU20-1 (Dames 20-1 Team)


Na de mooie en toch ook wel enigszins verrassende zege op Lokomotief vorige week stond afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Batouwe MU20-1 uit Bemmel op het programma. Gevaar voor iets van onderschatting ligt dan altijd op de loer en dat was dan ook het voornaamste aandachtspunt tijdens de bespreking voor de wedstrijd. Omdat er deze week niet gezamenlijk getraind was, werden ook nog wat tactische zaken doorgenomen.

Met gelukkig weer een goed gevulde tribune begon MU20-1 fanatiek en goed aan de wedstrijd en er werden zeer weinig schotkansen weggegeven. De kansen die Batouwe kreeg waren wel aan hen besteedt want ze scoorde tegen een zeer goed percentage. Door slordig spel bij net name de laatste pass in de aanval wisten te weinig goede schotkansen te creëren. Balverlies dus ipv een goede schotkans.

Doordat de heren in het grijs de wedstrijd niet echt aanvoelden en ruzie hadden met de 24 seconden klok, kwam de wedstrijd ook nooit lekker los. Dit beeld moet u maar vasthouden want dit bleef ons de hele wedstrijd achtervolgen. Stand na het eerste kwart was 20 – 10.

De andere drie kwarten lieten eenzelfde spelbeeld zien, waarbij we aanvallend nog iets minder goed presteerden. Batouwe bleef effectief met de kansen omspringen terwijl MU20-1 slordig bleef.
Via kwartstanden van 16-19, 14-15 en 15-15 werd de wedstrijd gewonnen met 65 – 59.
Opmerkelijk was dat we in de hele wedstrijd maar 11 vrije worpen mochten nemen waarvan 6 in de laatste minuut!.
De scores waren in deze wedstrijd van: Jamailah 19, Britt 10, Daniëlle 9, Willemijn 9, Nienke 8, Michelle 4, Lisa 2, Charlotte 2 en Sanne 2.

Een wedstrijd met wat leerpunten maar ook één om heel snel te vergeten.
Deze week zal er met name getraind worden op de afstemming in de aanval omdat MU20-1 gewoon te vaak stil staat en te weinig als team opereert.
 
Volgende week staat de derde thuiswedstrijd in successie op het programma en is Celeritas Donar de tegenstander. Dit team verraste vorige week in eigen huis door Grasshoppers te verslaan dus MU20-1 is gewaarschuwd.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.