Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 12 januari 2017
Zaterdagavond: Renes/Binnenland ontvangt koploper Lekdetec.nl (Dames 1 Team)


Aankomend weekend wordt de competitie in de Vrouwen Basketball League hervat met een aantal interessante ontmoetingen. Voor Renes/Binnenland wacht gelijk een pittige kluif want koploper en winnaar van de Final Four Lekdetec.nl uit Bemmel komt op bezoek in sporthal De Driesprong. Het team uit Bemmel zal in Barendrecht voor het eerst onder leiding staan van de nieuwe coach Paul van den Heuvel, die Hakim Salem vervangt. De laatste is per 1 januari in dienst getreden bij de Nederlandse Basketball Bond als bondscoach van het Nederlandse Vrouwenteam en hoofd van het CTO. Renes/Binnenland zal aantreden zonder center Maxime Essenstam die met een achillespeesblessure voorlopig niet inzetbaar zal zijn. Zera Butter heeft inmiddels wel de training hervat maar de wedstrijd van zaterdag zal waarschijnlijk nog net iets te vroeg komen. Wel zal Jantine Kraak voor het eerst sinds jaren weer in het blauwe tenue in Barendrecht te zien zijn. De center kwam vlak voor de Final Four over van Rotterdam Basketball en maakte vorige week in Bemmel tijdens de Final Four al haar opwachting in de ploeg van coach Joost van Rangelrooy.

De laatste ontmoeting tussen beide ploegen vond in december plaats, ook in Barendrecht. De Bemmelse formatie wist toen na verlenging de winst te pakken. Het kan zaterdag dus weer een leuk potje basketball worden!

De wedstrijd van dinsdagavond in sporthal De Driesprong begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.