Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 30 januari 2017
Vertom/Binnenland – Arnhem Eagles (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 28 januari speelt Vertom/Binnenland een thuiswedstrijd tegen Arnhem Eagles. De tegenstander heeft de laatste drie wedstrijden nipt gewonnen of verloren. Ondanks de positie die ze innemen op de ranglijst moeten we geconcentreerd spelen. Dit zijn de wedstrijden die gewonnen moeten worden.

Het begin is goed; er wordt goed verdedigd en vanuit daar kunnen we de aanval bepalen. De eerste twee minuten is het nog stuivertje wisselen (4-4), maar dan weten we de verdedigende teugels aan te halen en krijgen we ruim 5 minuten geen tegenscore. Reinier van Vilsteren en Dennis van den Graaf gebruiken hun snelheid en maken samen 12 punten. De aandacht verslapt daarna een beetje en de gasten komen iets beter in hun ritmes. Het kwart eindigt in 26-11. Waar we het eerste kwart zo goed beginnen, is het totaal omgedraaid in het tweede kwart. We beginnen met een driepunter van Jasper de Groot, maar vervolgens weten we de weg naar de basket niet meer te vinden. Moeilijke optie en niet voldoende energie in de verdedigen zorgen er voor dat 15 punten zonder tegenscore tegen krijgen (29-26). De laatste 5 minuten van de helft is de tandem Kevin Karam en Sander Trommelen goed op dreef, zij verdelen samen nog 10 punten en de helft wordt afgerond met een driepunter uit de handen van Dennis van den Graaf (42-32).

Het derde kwart is aan beide rommelig; de Eagles kunnen geen vuist maken en Vertom/Binnenland blijft slordig en onscherp. Het is goed dat Menno Endeveld en Wouter Cabaret kunnen bijdragen aan de scores, mede door een aantal goede passes van Jean-Pierre Smiet. Verdedigend is het voldoende om het gat met de tegenstander een klein beetje te vergroten naar 59-47. Het vierde kwart zijn de eerste drie scores van onze zijde (65-47). Als de tegenstander dan weer tegen scoort is het vervolgens Jean-Pierre Smiet met een persoonlijk run van 6-0, die de wedstrijd eigenlijk al beslist. Er zijn dan nog 4 minuten te gaan. Het is voor ons lange aanvallen spelen en niet in de trucs van de tegenstander trappen. De wedstrijd kabbelt naar het eind. Uiteindelijk eindigt het in 84-61, een goede uitslag waarbij het gehele team een bijdrage heeft geleverd aan de score en de verdedigende acties.

Volgende week zaterdag mogen we onze positie op de ranglijst verdedigen in en tegen Weert.

Scores: Dennis van den Graaf (12), Menno Endeveld (5), Olivier Heidman (6), Reinier van Vilsteren (5), Jasper de Groot (13), Sander Trommelen (11), Wouter Cabaret (9), Jean-Pierre Smiet (10), Kevin Karam (13). 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.