Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 20 maart 2017
Red Stars – Vertom/Binnenland (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 18 maart speelt Vertom/Binnenland zijn op één na laatste uitwedstrijd van het reguliere seizoen. Het team van Red Stars is een niet te onderschatten team, met één duidelijke leider. Als we deze

wedstrijd winnen doen we goede zaken in de aanloop naar de final four.
We beginnen enorm slap aan deze wedstrijd, waar we zo gehamerd hebben op de juiste energie in de aanval en de verdediging. Ondanks dat de eerste punten op het score board komen door Wouter Cabaret, krijgen de schutters van Red Stars veel te veel ruimte om aan te leggen. Deze opgelegde kansen worden dan ook benut. Het eerste gat is direct geslagen, en wij vluchten in een time-out (15-6). Helaas kunnen we in het eerste kwart geen vuist maken en blijft deze marge, ondanks een driepunter van Olivier Heidman en inside scores van Wouter Cabaret, intact (22-13).


Vertom/Binnenland is aan het begin van het tweede kwart nog steeds niet scherp. Aanvallend is het slordig en helpen Red Stars aan fast breaks. Pas na een minuut of 6 in dit kwart, waarin Red Stars uitloopt (35-17) en wij alleen via Niels Ritstier het netje vinden, weten we meerdere keren Red Stars niet tot scoren tot laten komen. Wij kunnen door driepunters van Ronald Schouten en Reinier van Vilsteren de score in de wedstrijd nog enigszins dragelijk maken (37-25).


Het is duidelijk dat er uit een ander vaatje getapt moet worden. Het derde kwart is het gelukkig één waar we laten zien uit welke hout we gesneden zijn. We beginnen het kwart met scores van Wouter Cabaret en Sander Trommelen, en Red Stars zet het gat op 19 punten (48-29). Hierna zetten we met enorm hard verdedigen en beter aan te vallen eindelijk de inhaalrace in. De bal gaat rond en de open personen krijgen de bal. Verdedigend komt Red Stars eigenlijk alleen nog tot verdedigde schoten. Helaas vallen er daar nog veel van. Maar onder leiding van captain Sander Trommelen komen we terug. Een aantal keer is Jasper de Groot het eindstation en laat een duo driepunters noteren. Na wederom een goed uitgespeelde aanval en de extra pass van Menno Endeveld schiet Jasper de Groot zijn derde driepunter van het kwart binnen in de laatste seconden van het kwart (57-54).


Het vierde kwart gaat verder waar Vertom/Binnenland is gestart. Verdedigen als team en de basket aanvallen. Op één enkele score van Red Stars, scoren wij tot er na 6 minuten een 59-65 voorsprong op het board staat. Na 14 minuten vol gas te zijn gegaan in de aanval is het nu andersom, hard blijven verdedigen en lange aanvallen spelen. Helaas slaat de vermoeidheid toe en gooien we een aantal slordige ballen waar gretig gebruik van wordt gemaakt door Red Stars. Een spannende laatste twee minuten is wat er overblijft van de wedstrijd (63-68). Helaas komen we niet meer tot scoren leiden turnovers en fouten tot relatief makkelijk scores van de tegenstander en eindigt deze wedstrijd in een 71-70 deceptie voor Vertom/Binnenland.


Scores: Ronald Schouten (3), Jeroen Los (0), Menno Endeveld (0), Olivier Heidman (3), Reinier van Vilsteren (9), Jasper de Groot (11), Sander Trommelen (22), Wouter Cabaret (14), Niels Ritstier 8), Ruben Brouw (0), Jasper van den Adel (0).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.