Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 27 maart 2017
Vertom/Binnenland – Landstede (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste thuiswedstrijd van het jaar is onze tegenstander Landstede uit Zwolle. De heenwedstrijd hebben we verloren.

De wedstrijd begint direct met een driepunter uit de handen van Reinier van Vilsteren. Welke in dit kwart ook nog 2 heerlijke blocks noteert. Schietend doen we goed mee en schieten we nog 4 driepunters raak (2 x Dennis van der Graaf, 1 x Jasper van den Adel en 1 x Niels Ritstier). Verdedigend kunnen we niet voldoende in de schaal leggen en eindigt het eerste kwart met de kleinst mogelijke voorsprong (21-20).

Het tweede kwart gaat gelijk op, totdat we de laatste 4 minuten van het kwart we niet meer scoren. Een 11-0 run in het voordeel van Landstede is het resultaat en geen we rusten met een 9 punten achterstand (32-41).
De nummer 6 van de tegenstander is een ware plaag voor de verdediging van Vertom/Binnenland. We krijg geen grip op deze speler en hij scoort een hoop en creëert voor zijn teamgenoten. Scorend zijn we puntje aan het wisselen, zodoende lopen we niet in en Landstede niet uit.

In het vierde kwart lijkt de tank leeg, en Landstede lijkt dit te voelen en beginnen met een 0-7 run (52-70). Dit gat is voor ons niet te overbruggen. Weer kunnen we na deze run wel gelijk blijven met scoren, maar echt dichterbij komen we niet. Uiteindelijk is Landstede ons weer te sterk af en kan met een 68-88 overwinning de lang reis terug beginnen.

Scores: Ronald Schouten (3), Dennis van der Graag (13), Jeroen Los (9), Reinier van Vilsteren (8), Jasper de Groot (3), Niels Ritstier (12), Ruben Brouw (8), Jasper van den Adel (12).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.