Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 24 april 2017
Vetus.nl/ Binnenland verliest nipt van grote favoriet (Dames 20-1 Team)


Na de deceptie tegen het CTO uit Amsterdam mochten we voor de final four aantreden tegen de topfavoriet voor het kampioenschap: BV Grasschoppers uit Katwijk. De competitiegames tegen Grasshoppers werden beide verloren met 12 punten en in dezelfde einduitslag. Er was echter wel een groot verschil tussen die twee games. De eerste game waren we een soort van kansloos, de tweede juist heel kansrijk. De voorsprong werd toen uit handen gegeven in de laatste vijf minuten. Als je Binnenland dit jaar gevolgd hebt, dan weet je dat het team gegroeid is en dat het team tegen elke tegenstander op kan spelen.

De opkomst van supporters was van beide kanten groot, maar gelukkig waren beide tribunes uit en speelden we zoals altijd op het mooie center court van sporthal de Driesprong.

 

Beide teams beginnen nog wat rommelig aan de wedstrijd, maar gedurende het eerste kwart beginnen de scores te vallen. Aan de zijde van Grasshoppers net iets meer dan aan de zijde van Binnenland waardoor het eerste kwart in Katwijks voordeel wordt afgesloten 10-13. Het tweede kwart gaat het in eerste instantie gelijk op als het 17-19 staat plaats Binnenland een 11-0 run, waardoor de rust behaald word met een tussenstand van 28-19.

 

Grasshopper weet hoe het is om achter te staan in Barendrecht en weet ook hoe ze moeten terugkomen. Dit lukt nog niet in het derde kwart. Het meest opvallende is het wegsturen van coach Michel. De soms iets te fanatieke coach moest zijn team in de steek laten na een tweede technische fout. Als Binnenland het kwart met 11-9 afsluit, staan we met 39-28 voor.

Het laatste kwart sluipt Grasshoppers langzaam maar zeker naar ons toe. Daar waar eerder de schoten eerder gemist werden door de Kattukkers scoren ze nu een stuk makkelijker. Binnenland maakt echter maar 2 van de 24 (!) schoten/lay-ups. Helaas is het verval in de laatste minuten te groot en ontsnapt Grasshoppers aan een nederlaag. (49-51)

 

Komende vrijdag om 20:00 spelen we weer tegen Grasshoppers… doel: winnen met 3!

Tot vrijdag.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.