Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 17 september 2017
Presentatie Topsportteams (Businessclub .)


Vrijdagavond zijn onze topsportteams voor dit seizoen gepresenteerd aan o.a. onze sponsors en de pers: het eredivisieteam Renes/Binnenland  Dames 1, het eredivisieteam Vetus/Binnenland Vrouwen 20  en het 1e divisieteam Vertom/Binnenland Heren 1.

 

 

Dit seizoen, eindigend in 2018, willen we uiteraard weer gaan voor alle hoofdprijzen. Zou mooi passen bij het 50 jarig junileum van de vereniging (opgericht in 1968). Jammer genoeg kon het V20 team niet fysiek aanwezig zijn omdat zij hun eerste uitwedstrijd in Haren (Groningen) moesten spelen. De presentatie van dit team is toch nog goed gekomen door een ludieke video van het hele team met staf wat warm werd ontvangen door de sponsors. Het werd nog leuker toen we halverwege de avond vernamen dat de eerste wedstrijd met 62-82 was gewonnen. Mooie start!

 

 

De avond werd ingeleid door Leo den Hoedt en verder aan elkaar gepraat door onze onze "one & only" Herman Appers.

Dat onze topteams aan de weg timmeren en wat we met de gelden binnen de vereniging doen wordt gewaardeerd door de sponsors blijkt uit het feit dat er 15 nieuwe sponsors en/of verlengde contracten te tekenen waren! Het tekenen van de contracten, het voorstellen van de teams en het maken van fotoshoots met de teams gebeurde in een zeer ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

De avond met de sponsors, teams en alle overigen werd zeer gewaardeerd en dus zeer geslaagd. De sponsoring komt niet alleen ten goede aan de topteams. Uiteraard hebben deze meer middelen nodig, maar het nieuwe stiching bestuur Topsport Basketball Binnenland wil juist de doorgroei van lokale- en regionale basketballers/basketbalsters nog meer faciliteren. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De kwaliteit en kunde van de eerste teams wordt o.a. ingezet voor de doorgroei van de jeugd van de breedtesport naar de topsport. Zo hopen we, meer en meer, het maximale te kunnen bieden voor alle spelende kinderen van de vereniging.

Ondanks de groei in sponsors zien we wel dat de druk op de sponsorbedragen toeneemt. Het gat in de begroting is dan ook voor dit seizoen nog niet volledig gedicht. We houden ons dan ook nadrukkelijk aanbevolen voor nieuwe sponsors! Mocht u iemand weten dan vernemen wij graag van u: sponsoring@cbvbinnenland.nl

 


Next Games
Binnenland M18-2
versus River Tr. uit
12-05-2018 15:00Binnenland V18-3
versus BOB uit
18-05-2018 19:45


Afval Loont Saldo
915
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.