Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 oktober 2017
Vetus Binnenland loopt tegen eerste nederlaag op. (Dames 20-1 Team)


In de vrouwen u20 eredivisie waren al een aantal grote uitslagen te zien. De Barendrechtse meiden van coaches Appers wonnen hun eerste twee games, tegenstander Almonte deed dit ook. Er stond dus een ware mini-kraker op het papier.

 

Door een kleine uitloop werd net iets na twee uur de bal in de lucht geworpen. De eerste score is voor de Eindhovense ploeg. De Barendrechtse meiden lijken niet wakker en startten slecht. De uiteindelijke 14-9 achterstand is terecht. De door Vetus gesponsorde meiden waren te afwachtend en aanvallend misten ze teveel.

 

De twee minuten tussen de kwarten deden de meiden goed. Een 0-12 run in het voordeel van de ploeg van captain Roos zorgde voor het eerste gaatje 14-21. Kathelijne schoot in deze run tweemaal een driepunter binnen en ook nog een vrije worp. De jongste van het veld van de blauwe zijde ging weer eens voorop in de strijd. We behouden een voorsprong van zes punten bij de rust 20-26.

 

Na rust gaat het, weer, goed mis. Er lijkt een klein vloekje te rusten op het derde kwart en aan het de taak om dat toch echt aan te pakken voor volgende week. Almonte komt nu erg veel op de vrije worp lijn, daar waar onze acties aanvallende acties geen beloning krijgen. Een ruim verlies 18-9 in dit kwart zorgt ervoor dat er met een 38-35 achterstand aan kwart vier begonnen wordt.

 

Chermensa scoort vier punten op rij en bij 39-39 staan we gelijk. Bij 44-45 en nog vijf minuten te gaan gooi zij er nog een driepunter in 44-48 en een time-out voor Almonte. Die time-out heeft een groot effect. Almonte draait de flow om en legt ons volledig droog. Twee scores van Almonte, time out Appers. Nog een score en een niet afgefloten actie en weer een time-out van coaches Appers. Het lukt niet meer. De flow blijft in Eindhoven en zij winnen uiteindelijk terecht met 53-48.

 

Na afloop geeft coach Appers aan: “We misten vandaag teveel eenvoudige ballen. Volledig vrijgespeelde kansen werden gemist. De verdeling in fouten hielp ook niet mee en helaas helpen dan ook de laatste time-outs niet meer.” Volgende week staat de uitwedstrijd bij Lokomotief op het programma. Uit spelen in Rijswijk is altijd lastig en dus wederom een lastige game voor de Barendrechtse meiden.

 

Kathelijne 14 punten, Fabiënne 8 punten, Simone 7 punten, Chermensa 7 punten, Evianne 5 punten, Aniqiue 3 punten, Melissa 2 punten, Tessa 2 punten, Roos en Eva scoorden niet. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.