Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 oktober 2017
Vertom--Binnenland versus Rivertrotters (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Twee weken na de seizoen opening ontvangt het team van Vertom/Binnenland Rivertrotters uit het nabije Hardinxveld-Giessendam. Bij het team van Vertom/Binnenland is er de terugkeer van Floris de Jong, na een jaar afwezig te zijn geweest. Bij Rivertrotters zijn er Stef Zorg en Gillian Boldewijn die bekend zijn met de Driesprong.

Vertom/Binnenland begint rommelig aan de wedstrijd en Rivertrotters weet daar gretig gebruik van te maken. Via vooral drives dwars door de bucket nemen ze gasten de leiding (13-17), daarna worden de aanvaller bij Vertom/Binnenland beter uitgespeeld en de verdediging aangehaald. Zodoende kunnen we de stand omkeren naar een kleine voorsprong aan het eerste kwart (21-18). Weten waar het mankeert is niet altijd voldoende om er ook wat tegen te doen. Dat blijkt in het tweede kwart, als de eerste 5 minuten van het eerst kwart worden doorgezet in het gehele tweede kwart. Scores aan de kant van Vertom/Binnenland zijn duur, terwijl de Rivertrotters ons het vuur aan de schenen legt. We sprokkelen dit kwart slecht 9 punten bij elkaar, terwijl de gasten tot een totaal van 13 komen (30-31).

Ondanks een kleine opleving in het derde kwart, worden we helemaal van het veld gelopen in de laatste minuten van het kwart. Bij een stand van 37-33 in ons verdeel en we de wedstrijd denken onder controle te geven gebeurt het omgekeerde. Een feller en agressiever Rivertrotters geven gas en kijken op het eind van het kwart terug met een 11 punten voorsprong (41-52). We worstelen vooral met onszelf en het jeugdige enthousiasme van de tegenstander. Gelukkig rest er nog een kwart om de erger te voorkomen. Met een 8-1 start, mede door 2 driepunters van Thomas de Weerd, komen we in de buurt om er weer een wedstrijd van te maken (49-53). Helaas kan niemand aanhaken bij het goede spel van Thomas in deze fase en laten we de kaas van het brood eten. Rivertrotters wint terecht met 53-69.

Voor de volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, tegen Almere Pioneers. Om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen moet Vertom/Binnenland uit ander vaatje gaan tappen.

Scores: Thomas de Weerd (11), Dennis v/d Graaf (5), Menno Endeveld (5), Floris de Jong (2), Reinier van Vilsteren (3), Wouter Cabaret (9), Jean-Pierre Smiet (2), Niels Ritstier (4), Kevin Karam (12).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.