Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 8 oktober 2017
Vertom/Binnenland versus Almere Pioneers (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op 7 oktober wacht ons de volgende thuiswedstrijd. Na het verlies van vorige week komt deze week Almere Pioneers op bezoek. Een team wat we kennen van vorig seizoen, en ons toen in de thuiswedstrijd erg lastig heeft gemaakt.

Ondanks dat de eerste score van de Pioneers is, beginnen we goed aan de wedstrijd. Met een inside-outside combinatie van Kevin Karam en Floris de Jong, hebben we een voorsprong van 5 punten te paken (10-5). Helaas vallen we dan aanvallend terug, gelukkig kan ook Pioneers geen vuist maken. Met de laatste score van het kwart weer voor Kevin Karam sluiten we het eerste kwart af (12-9). In het tweede kwart gaan we goed verder en scoren we de eerste twee baskets en loopt het verschil op naar 7 (18-11). Helaas komt Pioneers ook steeds beter in de wedstrijd met een aantal driepunters en gaan ze erop en erover. Door 5 punten achter elkaar door Wouter Cabaret brengen we de stand weer gelijk. Toch kan Pioneers de helft sluiten met 2 driepunters, en nemen zo een voorsprong de rust in (25-31). 

In het derde kwart is het stuivertje wisselen, aan beide kanten worden goede en minder goede periodes afgewisseld en veranderd er effectief niets aan de stand. In dit kwart komen de score wel van vele spelers, en kan er door Pioneers zich niet vastbijten in ons aanval (43-49). In het 4e kwart vindt Thomas de Weerd het genoeg en neemt de ploeg op sleeptouw. Inside combinerend met Kevin Karam, of met spat zuivere driepunters scoort hij de laatst 12 punten van het kwart. Waar het hele team de verdediging gesloten houdt en alleen de watervlugge guard van Pioneers het netje kan vinden. Uiteindelijk slepen we de zwaarbevochten overwinning over de streep (60-57). 

Volgende week spelen we wederom een thuiswedstrijd. Vanaf 19.15 uur spelen we voor de beker tegen Trajanum uit Nijmegen.

Scores: Thomas de Weerd (18), Dennis van de Graaf (3), Menno Endeveld (3), Floris de Jong (6), Reinier van Vilsteren (0), Sander Trommelen (6), Wouter Cabaret (7), Jean-Pierre Smiet (0), Niels Ristier (0), Kevin Karam (17).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.