Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 oktober 2017
Vertom/Binnenland MSE1 versus de Hoppers (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na al wat wedstrijden in onze eigen Driespong te hebben gespeeld, mag Vertom/Binnenland zijn eerste wedstrijd op vreemde bodem gaan leveren. Dat gebeurt in Hoorn tegen de Hoppers, een team waarin we in ieder geval één schutter herkennen en een coach genaamd Mario Bennes.


We begin fel aan de wedstrijd. De eerste aanval levert gelijk al een fout op aan het adres van de Hoppers en Kevin kan direct naar de vrije worp lijn. Daarna een lange aanval, met als eindstation een driepunter van Thomas de Weerd. De schutter, Freek Hummel, neemt het goede spel persoonlijk en knalt met een aantal goed verdedigde driepunters de eerste punten op het bord voor de hoppers. In het eerste kwart zijn de beide teams aan elkaar gewaagd en moeten beide flink hun best doen om elkaar bij te houden. Het kwart sluiten we, door een driepunter van Wouter Cabaret, af met een minimale voorsprong (22-23). Het tweede kwart verloopt haast identiek aan het eerste. Goed basketbal gecombineerd met gepassioneerd verdedigen levert een aardig schouwspel op. Tot de 8e minuut is het stuivertje wisselen, met 4 wisselingen van de voorsprong. Helaas maakt Hoppers dan een klein sprongetje en neemt een 6 punten voorsprong (39-33). We dingen gelijk weer terug aan, door een drive van Reinier van Vilsteren en een driepunter van Sander Trommelen, maar de laatste score is van de kant van Hoppers (47-42).


De hoppers komen, in het derde kwart, iets scherper uit de kleedkamer en nemen de eerste twee scores voor hun rekening en komen hiermee op de grootste voorsprong (51-42). Gelukkig vinden wij regelmatig in Kevin Karam als eindstation, met zijn persoonlijk versie van het Zwanenmeer, draait hij om zijn tegenstanders heen en scoort er op los. Verdedigend zijn de duimschroeven aangedraaid en komen de Hoppers de rest van het kwart nog maar aan 5 punten. Met de laatste score van het kwart van Kevin Karam hebben we de voorsprong nog voor het begin van het 4 kwart terug (56-57). Voor het vierde kwart komt het erop neer dat het fitste team deze strijd winnend gaat afsluiten. Met een inside en outside van Kevin Karam en Wouter Cabaret lopen we voorzicht weg (60-67), maar Hoppers geeft zich nog niet gewonnen. Met een eindsprint nemen ze in de laatste minuut een voorsprong met 70-69, maar nog voldoende tijd voor een aantal opties. In onze laatste aanval wordt Kevin Karam foutief afgestopt en kan het team op voorsprong schieten, helaas mist hij zijn eerste vrije worp. Met nog ongeveer 17 seconden te gaan in de wedstrijd is het 70-70 met balbezit voor de thuisploeg. Door goed verdedigend werk door het team komt Hoppers niet meer tot een score en gaan we verlengen. De eerste score van de verlenging komt op naam van Wouter Cabaret die na een goede lange aanval een spat zuivere driepunter loslaat. De tegenaanval van Hoppers wordt goed afgestopt en de volgende score is inside van Sander Trommelen. Hoppers kan een enkele vrije worp produceren, als Kevin Karam een score met bonus levert is de wedstrijd gespeeld. Het geloof bij de thuisploeg is gebroken. Het feest is compleet met nog een rake driepunter van Wouter Cabaret.
Scores: Thomas de Weerd (11), Dennis van de Graaf (4), Reinier van Vilsteren (6), Floris de Jong (0), Jasper de Groot (0), Sander Trommelen (16), Wouter Cabaret (20), Jean-Pierre Smiet (0), Niels Ritstier (2), Kevin Karam (22).


Deze week is het een drukke week voor Vertom/Binnenland. Donderdag spelen we voor de beker om 20.45 uur in onze eigen driesprong, en zaterdag spelen we om 18.30 uur ook in onze eigen Driesprong tegen Hoofddorp. Hopelijk kunnen we dan rekenen op jullie steun!


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.