Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 oktober 2017
Renes/Binnenland wint spannende wedstrijd in Landsmeer (Dames 1 Team)


Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Dozy Den Helder, was afgelopen zaterdag Loon Lions uit Landsmeer de tegenstander. In de competitie had Loon Lions zes punten uit vier gespeelde wedstrijden, Renes/Binnenland stond met vier punten uit vier gespeelde wedstrijden hier net achter. Met andere woorden een mooie mogelijkheid om qua punten gelijk te komen met Loon Lions. Roos Koopmans, die de afgelopen weken veel last heeft gehad van de val op haar hoofd, kon gelukkig weer spelen. Vanwege een eerder opgelopen blessure, ontbrak Inez van Hulsen helaas nog wel.

De eerste vijf minuten van de wedstrijd liet een gelijk opgaande wedstrijd zien tussen Renes/Binnenland en Loon Lions, met over en weer punten. Door een mooie driepunter van Chermensa van la Parra in de laatste minuut werd het eerste kwart afgesloten met een kleine voorsprong voor Renes/Binnenland. Tussenstand na het eerste kwart was 17 – 21.

De eerste vijf minuten van het tweede kwart domineerde Renes/Binnenland, wat een mooie run van 0 - 13 opleverde. Dit leidde tot een tussenstand van 17-31. In het restant van het tweede kwart snoepte Loon Lions weliswaar iets van de achterstand af, echter de rust werd ingegaan met een comfortabele voorsprong van 11 punten. Ruststand 25 – 36 voor Renes/Binnenland, en dus een uitdaging voor Loon Lions om dit in de tweede helft recht te zetten.

Na de rust kwamen de dames van Loon Lions iets beter uit de startblokken. Met name Tanya Bröring maakte een aantal goede punten. Aan de kant van Renes/Binnenland was het Gabriëlle van den Bosch die drie driepunters maakte, waardoor niet teveel van de voorsprong werd verspeeld. Eind van het derde kwart liet nog een mooie voorsprong zien van 45 – 51.

Het vierde kwart werd nog spannend, waarbij Loon Lions in de achtste minuut een kleine voorsprong nam, 63 – 61. Echter door goede driepunters van Zera Butter en Lisa van den Adel, en gemaakte fouten aan de kant van Loon Lions waarvan Lisa profiteerde via vrije worpen, verzekerde Renes/Binnenland zich van de overwinning. Einduitslag: 66 – 70.

Scores aan de kant van Renes/Binnenland: Gabriëlle van den Bosch 24 punten, Zera Butter 17 punten, Lisa van den Adel 8 punten, Myrthe den Heeten 8 punten, Suzanne Taal 5 punten, Chermensa van la Parra 4 punten, Maxime Essenstam en Jantine Kraak allebei 2 punten. Michelle Zantman en Roos Koopmans scoorden niet. Noemenswaardig is dat zowel Gabriëlle van den Bosch als Zera Butter goed op dreef waren met het maken van driepunters. Gabriëlle was met zes uit acht pogingen (75%) net iets beter op dreef dan Zera met vier uit zes pogingen (66,7%).

Aanstaande zaterdag 4 november is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen CTO, aanvang 21:00 in sporthal De Driesprong.

📸: voor de foto's van Kees Koopmans klik hier


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.