Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 5 november 2017
Vertom/Binnenland MSE 1 versus BV Hoofddorp (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na een doordeweeks intermezzo voor de beker, staat Vertom/Binnenland de volgende uitdaging te wachten. Tegenstander is het Hoofddorp, waar minder goede herinneringen aan zijn.


Een zenuwachting begin zorgt dat Vertom/Binnenland al binnen vijf minuten achter de feiten aan loopt (2-13). Een betere fase volgt, waardoor de stand gelijkkomt (13-13). Daarna is het Hoofddorp wat het kwart met een 0-8 run het kwart afsluit (13-21). Verdedigend start het tweede kwart beter, de eerste 3 minuten van het kwart scoren de gasten niet en word de aansluiting gevonden (20-21). De gasten zijn toch gretiger, het is dat scores van Jasper de Groot ons in de wedstrijd houden (onder andere 2 driepunters). Het nettoresultaat van het kwart is dat er 2 punten is ingelopen (29-35), en dat het nog steeds een wedstrijd is. Er moet wel uit een ander vaatje getapt gaan worden, zowel aanvallend en verdedigend om deze wedstrijd over de streep te trekken.


Het blijft ondermaats wat Vertom/Binnenland laat zien in het derde kwart, zowel aanvallen als verdedigend worden niet de juist keuze gemaakt. Er moet hard gewerkt worden voor de punten, terwijl de scores aan de andere kant relatief goedkoop zijn. Mede het niet verzilveren van vrije worpen is een hekel punt. In het derde kwart loopt Hoofddorp 1 punt weg bij de thuisploeg (41-48). H

et laatste kwart is erop of eronder. Het wordt furieus begonnen door onder andere Wouter Cabaret en Thomas de Weerd, die hun aanvallende wil opdringen aan de tegenstander, puntje voor puntje sluipt Vertom/Binnenland dichterbij en kan misschien de wedstrijd nog wel gekanteld worden. Het duurt tot de allerlaatste minuut van de wedstrijd als de stand gelijk is (55-55). Als de drive van Reinier van Vilsteren op bedenkelijk wijze wordt afgestopt, maar er geen fluitsignaal volgt slaan de stoppen door.

Professioneel maakt Hoofddorp zijn vrije worpen en mogen de 3, knap verdiende, vrije worp niet meer baten.

Scores: Thomas de Weerd (9), Dennis van der Graaf (4), Menno Endeveld (0), Reinier van Vilsteren (9), Floris de Jong (0), Jasper de Groot (12), Sander Trommelen (9), Wouter Cabaret (12), Jean Pierre Smiet (0), Niels Ritstier (0), Kevin Karam (2), Bas den Hoedt (0).

Volgende week staat de lange reis naar Den Helder te wachten, waar de huidige leider van de competitie op ons wacht. Een goed resultaat is eigenlijk benodigd om aansluiting te houden in de top van de competitie.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.