Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 12 november 2017
MSV Zeemacht – Vertom/Binnenland MSE 1 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag speelde Vertom/Binnenland MSE 1 een uitwedstrijd tegen MSV Zeemacht in Den Helder. MSV Zeemacht had tot het begin van onze wedstrijd nog geen wedstrijd verloren, en Vertom/Binnenland is na vorige week gebrand op een goed resultaat.


Hoe gebrand het team is, blijkt uit de start van de wedstrijd. Met goed defensief werk en scherpe aanvallen sprint het team uit de startblokken (alhoewel de gladde vloer het niet makkelijk maakt). Sterk inside werk van Reinier van Vilsteren en de driepunters van down under van Floris de Jong, zorgen er mede voor dat er een 5-17 tussenstand is te noteren. Zoal verwacht is het team van MSV Zeemacht niet voor één gat te vangen, en zij komen ook iets beter in de wedstrijd. Vertom/Binnenland weet het kwart niet goed af te sluiten, en zodoende kan het gat van 12-24 worden gedicht naar 18-24. Het begin van het tweede kwart is dreigend, waardoor Dennis van der Graaf en Sander Trommelen op de vrije worp lijn komen, maar daarna valt de aanvallende motor stil. De ervaren mannen van MSV Zeemacht blijven gedecideerd spelen en komen zo puntje voor puntje terug, als Menno Endeveld eindelijk wat terug kan doen is het kwart al een eind gevorderd en is de tussenstand 28-27. Met nog een driepunter van Menno Endeveld en een score van Thomas de Weerd begint de rust met gelijkspel (32-32).


De tweede helft begint weer goed, met een score plus een bonus van Reinier van Vilsteren en Dennis van de Graaf die door zijn snelheid twee keer foutief afgestopt moet worden. Verdedigend is de druk goed, en door twee driepunters van MSV Zeemacht laat in de schotklok blijft het een wedstrijd (38-38). Daarna ligt het initiatief bij MSV Zeemacht. Puntje voor puntje lopen ze uit naar 6 punten voorsprong (46-40), maar gelukkig herpakt het team zich op tijd. Met goed inside werk van Wouter Cabaret en vooral goed verdedigend werk kan het team zich gaan opmaken voor het laatste kwart met wederom een gelijke stand (48-48). Het laatste kwart is spannend en goed. Van beide kanten wordt er goed basketbal getoond en moeten beide teams tot het gaatje gaan om een goed resultaat te behalen. Met goed basketbal heeft de tegenstander geen keuze om ons regelmatig foutief af te stoppen, waar de verdediging goed staat en de tegenstander in de wedstrijd blijft door twee driepunters. De punten zijn duur. Als de laatste fase van de wedstrijd in gaat met een 56-59 is het spannend. Vier gemiste vrije worpen aan de kant van Vertom/Binnenland, waar MSV Zeemacht deze wel benut. De laatste driepunter van de wedstrijd is voor Floris de Jong, die hierdoor zorgt dat we met drie punten verslagen worden (65-62).


Scores: Thomas de Weerd (4), Dennis van der Graaf (6), Menno Endeveld (10), Floris de Jong (12), Reinier van Vilsteren (12), Jasper de Groot (1), Sander Trommelen (7), Wouter Cabaret (8), Niels Ritstier (2).

Volgende week speelt Vertom/Binnenland een thuiswedstrijd tegen Arnhem Eagles. Aanvang van de wedstrijd is om 20.15 uur in de Driesprong.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.