Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 18 november 2017
Care Cosmetic Binnenland VU18 pakt zege tegen EBBC (Meisjes 18-1 Team)

Uitslagen en standen


Care Cosmetics Binnenland VU18 pakt knappe zeg op EBBC

Na twee nederlagen werd het weer eens tijd voor een overwinning voor coach Cora en de meiden van Care Cosmetics Binnenland VU18. EBBC uit den Bosch was de tegenstander. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel in de lopende competitie dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Periode 1 werd echter slecht gestart. Na twee gescoorde vrije worpen van EBBC en een tweepunter van Isabeau liepen de meiden uit Den Bosch uit naar 2-10. Na twee vrije worpen van Simone,  tweepunters van Annemarie, Isabeau en Eva, scoorde Kathelijne haar eerste driepunter en pakte CC Binnenland voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong 13-12. Door hard werken van het team werd Kathelijne wederom in stelling gebracht en via een drie- en een tweepunter werd periode 1 afgesloten met een 18-14 voorsprong.

Periode 2 startte de Barendrechtse meiden feller waardoor ze langzaam hun voorsprong konden uitbouwen. Simone (1p en 2p), Kim dH (1p), Kathelijne (2*2p en 3p) zorgen voor de punten, maar omdat ook EBBC punten bleef scoren konden onze meiden niet echt uitlopen 29-25. Een driepunter van Eva en twee scores van EBBC zorgde voor een ruststand van 32-29.

Evi maakte de eerste scores in periode 3 (2 en 3 punter). Beide teams bleven in periode 3 ongeveer even veel scoren als missen. Toch nam Care Cosmetics Binnenland  10 punten voorsprong, 45-35. De Bossche meiden  lieten het er echter niet bij zitten en met een tussensprint brachten ze de stand weer gelijk: 47-47. Door wee vrije worpen en een tweepunter van Evi werd de derde periode toch nog in een klein voordeel afgesloten: 51-49

Cora spoorde de meiden in periode 4 nog een keertje aan. De meiden gingen er weer fel in. Florianne pakte een aantal rebounds en Merel zorgde met een aantal fouten dat de tegenstander niet lekker tot scoren kon komen. Annemarie opende de score in deze periode. Kathelijne zorgde met een aantal scores dat EBBC niet langszij kon komen. Een steeds beter in het spel komende Florianne viel helaas uit met een enkelblessure en even was de concentratie weg bij Binnenland. Gelukkig kon de ploeg uit den Bosch er geen gebruik van maken en scores van Eva en Evi zorgen ervoor dat Care Cosmetics Binnenland de wedstrijd kon afsluiten met een 72-64 eindstand.

Complimenten voor het gehele team, maar zeker ook voor het op het puntje van de tribune zittende publiek dat de ploeg van minuut 1 tot de laatste minuut heeft aangemoedigd.

 


Next Games
Vertom/Binnenland H1-BV Wyba
Bekerwedstrijd
20-10-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Dozy BV Den Helder.
27-10-2018 19:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.