Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 19 november 2017
CBV Binnenland ontvangt schilderij (Businessclub .)


Tijdens de zeer geanimeerde Aad van Loon wijnproeverij, georganiseerd door de Business Club van CBV Binnenland, heeft kunstenares Iris Spruyt een schilderij aangeboden. Voorzitter Wim van der Hoek nam het schilderij namens Binnenland in ontvangst.
 
Mevrouw Spruyt heeft ruim 10 jaar een visuele beperking. Dat weerhoudt haar er niet van om met eindeloos geduld te schilderen en te tekenen. De in Barendrecht geboren kunstenares exposeert haar werken tijdens de Museumnacht in Rotterdam. Daarnaast waren er ook exposities in Almere, bij tandartsenpraktijk Meerwede in Barendrecht en binnenkort ook bij Pearl in Barendrecht. Inmiddels woont Iris Spruyt in Hendrik Ido Ambacht, waar  binnenkort een atelier in haar tuin gebouwd wordt. Een atelier om zelf te schilderen, maar ook om workshops te geven.
 
De dochter van Iris Spruyt heeft jarenlang gespeeld bij Binnenland. Daardoor is zij bekend met Binnenland. Op de vraag waarom zij dit schilderij voor Binnenland gemaakt heeft, antwoordt zij "Binnenland is een fijne club". Het schilderij stelt een basketball speelster voor. Binnenlanders zullen hier direct Binnenland speelster en international Zera Butter in herkennen. Het schilderij heeft inmiddels een prominente plaats in de Tipp Inn gekregen. 

Next Games
Binnenland M18-2
versus River Tr. uit
12-05-2018 15:00Binnenland V18-3
versus BOB uit
18-05-2018 19:45


Afval Loont Saldo
915
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.