Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 19 november 2017
Vertom/Binnenland MSE1 wint weer (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 18 november speelt Vertom/Binnenland tegen Arnhem Eagles. Na de twee verliespartijen ishet nodig om deze partij om te zetten in winst.

De wedstrijd begint met een licht overmacht voor Vertom/Binnenland. Door goed te verdedigen en aanvallend de juiste dingen te doen, word de eerst run geplaatst van 7-0 en loop de voorsprong op naar 16-8. Het goede is dat verschillende spelers scorend doorkomen, en de gasten zich niet op één persoon kunnen richten. Het tweede kwart is aanvallend gezien de beste van het seizoen, uitgespeelde acties en behoorlijk basketbal zorgen ervoor dat Arnhem Eagles niet weet waar het moet zijn en de voorsprong snel oploopt van 25-20 naar 43-22 aan het einde van de eerste helft. Opvallend is het goede positiespel van Reinier van Vilsteren, en daarmee regelmatig de aanval van de Eagles plat legt. Aanvallendblijft het genieten waarin eenieder een aandeel in heeft. Er zijn driepunters, en vrijgespeelde layups.De gunfactor is hoog.

Voor het derde kwart is Vertom/Binnenland erop gebrand om de wedstrijd zo snel mogelijk op slot te gooien. Verdedigend hapert de machine even, door onder andere twee snelle fouten, maar aanvallend gaat het door. Na 5 minuten in het kwart is de voor opgelopen naar 30 punten, door onder andere driepunters van Dennis van der Graaf en Floris de Jong. Eagles proberen nog aan te klampen met een 7-0 run (57-32), maar een echt wedstrijd zal het niet meer worden. Het derde kwart eindigt met 60-37 en het vierde kwart is meer voor de statistieken. Vertom/Binnenland blijft de vrije mensen vinden in de aanval en heeft de vleugels van de Eagles in bedwang. Uiteindelijk eindigt deze wedstrijd, die als een teamoverwinning mag worden beschouwd, met een 80-47 uitslag.

Scores: Thomas de Weerd (12), Dennis van der Graaf (9), Bas den Hoedt (2), Floris de Jong (14), Reinier van Vilsteren (10), Jasper de Groot (3), Sander Trommelen (2), Wouter Cabaret (16), Jean-Pierre Smiet (2), Niels Ritstier (4), Kevin Karam (4), Jeroen Los (2).

Komende vrijdag staat de bekerwedstrijd tegen Basketbal Academie Limburg op het programma. Aanvraag 20.45uur in de vertrouwde Driesprong. BAL staat in bovenste regionen van de andere poule en zal dus een behoorlijke kluif zijn voor Vertom/Binnenland.


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy Den Helder uit
16-12-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Blauw-Wit uit
16-12-2017 21:00u


Afval Loont Saldo
375
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

17 december, jarig.
Lien Appers-vd Wel.
Leeftijd 60 jaar.
vrijw.
Lien Appers-vd Wel

Kim Hoedt.
Leeftijd 16 jaar.
V18-1.
Kim Hoedt

Isa Pupella.
Leeftijd 15 jaar.
V16-1.
Isa Pupella


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.