Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 21 november 2017
Druk bezochte wijnproeverij met sponsors van CBV Binnenland (Businessclub .)


Afgelopen donderdag zijn de sponsors van de Businessclub CBV Binnenland voor een wijnproeverij bijeen geweest in de Tipp Inn. Met de opkomst van meer dan 40 mensen was het een zeer gezellig, ontspannen vertoeven en bijpraten in de Tipp Inn.

De wijnproeverij, onder leiding van Olav de Ridder van De Ridder wijn, bier en lekkernijen uit Barendrecht, werd afgewisseld met een prikkelend interview met Rychard de Jong, coach van Dames 1, en de overhandiging van een mooi schilderij van Zera Butter, speelster van Dames 1, gemaakt door Iris Spruit. Zeker door de visuele beperking van Iris, is het kunstwerk een bewonderingswaardige creatieve en sportieve prestatie.

We kunnen gezamenlijk terugkijken op een mooie avond. Dit alles met het doel om sponsors met elkaar te verbinden en uiteraard lekker wijnen te proeven. In totaal konden 11 verschillende wijnen geprobeerd worden. 8 gepresenteerd door Olav, onder het genot van bijpassende hapjes, en 3 welke deze en volgende maand via de club worden verkocht. Deze laatste 3 zijn speciaal geselecteerd met het oog op de komende feestdagen en via de vereniging te verkrijgen. Hierover zal u binnenkort worden geinformeerd.

Kent u een bedrijf dat onze vereniging zou willen steunen?
CBV Binnenland legt graag de verbinding met het bedrijfsleven en heeft inmiddels 45 (hoofd- en sub-) sponsors die zowel topbasketbal als de vereniging een warm hart toedragen en tevens lid zijn van de Businessclub. De businessclub CBV Binnenland verwelkomt graag nieuwe sponsors. Wij zijn een laagdrempelige en informele Businessclub en bieden de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe business te genereren in een sportieve ambiance.

Contact:
Voor meer informatie, neem contact op met de sponsorcommissie, via sponsoring@cbvbinnenland.nl


Next Games
Vertom/Binnenland H1-BV Wyba
Bekerwedstrijd
20-10-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Dozy BV Den Helder.
27-10-2018 19:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.