Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 26 november 2017
Vertom/CBV Binnenland MSE1 is uitgebekerd (Heren 1 Team)


Op vrijdagavond 24 november krijgt Vertom/Binnenland bezoek van Basketball Academie Limburg, het team dat wint gaat verder in de beker.

Na een gelijk opgaand begin nemen de gasten na drie minuten het eerste initiatief en weerhouden Vertom/Binnenland van scoren (7-10). Daarna is een opleving door het goede spel van Reinier van Vilsteren, met 5 punten op rij. Gevolgd door een score van Kevin Karam, ligt het initiatief weer bij de thuisploeg (19-15). Het tweede kwart begint met een driepunter van Floris de Jong en score van Wouter Cabaret. Toch wordt het kaas van het brood gegeten, mede door een slecht vrije worp percentage (4-12 in dit kwart alleen). Zodoende is het met rust de voorsprong omgezet naar een achterstand (32-33).

Het derde kwart is redelijk gelijk opgaand. Scores worden uitgewisseld, het enige verschil tussen beide teams is dat BAL er een extra driepunter in knalt. Verdedigend is het team niet bij machte om het spel van BAL te ontregelen, en aanvallend komt het team ook te kort om beter door te komen (47-51). Het vierde kwart is er op of eronder. Na twee goede scores van Wouter Cabaret is de wedstrijd wel gespeeld. Aanvallend is pot op, BAL plaatst een 1-16 run en met 16 punten achterstand en nog 4 minuten te spelen realiseert het team dat het bekertoernooi tot een einde is gekomen. Menno Endeveld scoort nog 5 punten in de laatste minuten om de stand iets dragelijker te maken (62-74).

Scores: Thomas de Weerd (0), Dennis van der Graaf (4), Menno Endeveld (5), Floris de Jong (6), Reinier van Vilsteren (8), Jasper de Groot (2), Wouter Cabaret (19), Jean-Pierre Smiet (2), Niels Ritstier (1), Kevin Karam (15).

Komende vrijdag staat de lange reis tegen Zwolle op het programma.


Next Games
Vertom/Binnenland H1-BV Wyba
Bekerwedstrijd
20-10-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Dozy BV Den Helder.
27-10-2018 19:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.