Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 3 december 2017
Vertom/Binnenland ziet alle hoeken van het grote veld bij LB ZAC (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op vrijdagavond 1 december speelt Vertom/Binnenland de lastige uitwedstrijd tegen LB ZAC uit Zwolle. Lastig wegens het tijdstip en de mix van spelers die Zwolle op de been kan brengen, een mix van jonge goed begeleide spelers.


Vertom/Binnenland komt slecht uit de startblokken. Aanvallend is het niet scherp, en verdedigend worden scores redelijk makkelijk weggeven. Er is al een 6-0 achterstand, als Reinier van Vilsteren een driepunter kan noteren. Vanaf dat moment is het een gelijk opgaande strijd en zijn de scores aan beide kanten duur. Wederom worden de vrije worpen niet verzilverd, waardoor er niet over de score van de gastheren gegaan wordt, maar er wel aansluiting is (14-13). In het tweede kwart is het weer een (tweetal) driepunters, van Floris de Jong, waar een betere fase begint. Vertom/Binnenland neemt de voorsprong (20-24), maar wederom zijn het gemiste vrije worpen die het team behoudt van een grotere afstand en een driepunter aan de kant van Zwolle aan het einde van het kwart zorgt dat de teams in balans zijn (25-25). Het gevoel voor de rest van de wedstrijd is goed, het team slordig is de afronding en lijkt alleen maar een kwestie van tijd tot de ballen gaan vallen.


Het begin van het derde kwart is er direct een score van Dennis van der Graaf. Verdedigend krijgt Vertom/Binnenland geen grip op de thuisploeg, wat rest zijn allemaal vrije worpen voor de tegenpartij. Met een percentage van 9/11, is dit het verschil in de kwart (35-25). Aan de kant van Vertom/Binnenland is de energie eruit, met gebrek aan teamspel sleept de wedstrijd zich naar het eind. LB ZAC weet wel raadt met het gebrek aan tegenstand en laat Vertom/Binnenland alle hoeken van het grote veld zien. Aan de uitslag van 72-45 is niets af te dingen.


Scores: Bas den Hoedt (4), Dennis van der Graaf (2), Menno Endeveld (5), Reinier van Vilsteren (8), Floris de Jong (14), Jasper de Groot (0), Wouter Cabaret (6), Jean-Pierre Smiet (4), Niels Ritstier (2), Jeroen Los (0).


Komende zaterdag 9 december speelt Vertom/Binnenland een thuiswedstrijd tegen Jugglers. Om de punten thuis te houden moet er uit een ander vat getapt gaan worden. Het team kan iedere steun goed gebruiken en verwelkomt iedereen om 17.30 uur in de eigen Driesprong.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.