Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 17 december 2017
Vertom/Binnenland pakt laatste punten van 2017 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste wedstrijd van het kalender jaar 2017 gaat Vertom/Binnenland op bezoek bij Blauw-Wit in Roosendaal. In het eerste kwart begint het team goed, met inside en outside dreiging van Kevin Karam en Menno Endeveld. De sleutel is goed communiceren in de verdediging en de wedstrijd naar het team te laten komen. Helaas verslapt het team een klein beetje en nemen de gastheren hier gebruik van met een aantal driepunters. Vanaf dat moment is het een gelijk opgaande strijd waarin de teams niet echt van elkaar onderdoen.  Aan het einde van eerste helft loopt Blauw-Wit uit op de heren van Vertom/Binnenland, en nemen een 10 punten voorsprong de rust in.


Het derde is normaal gesproken een minder kwart, maar vandaag is het anders. Mogelijk heeft onze supersupporter Patrick hier nog iets mee te maken. Het team levert strijd op de juiste methode en heeft de achterstand in het kwart compleet doen verdwijnen en omgezet in een 2 punten voorsprong. Het laatste kwart wordt een bikkelkwart, waarvan de jongens van de mannen worden gescheiden. Met nog een aantal minuten te spelen heeft Blauw-Wit een kleine voorsprong te pakken en lijkt de wedstrijd te beslissen, maar door goed inzicht en werklust kan Vertom/Binnenland een aantal vrije layups lopen. Hierdoor wordt de achterstand omgezet naar een 4 punten voorsprong met nog enkele secondes te spelen en neemt Vertom/Binnenland de punten mee naar huis.

Score: Dennis van der Graaf (2), Menno Endeveld (15), Jasper de Groot (3), Wouter Cabaret (17), Jean-Pierre Smiet (8), Niels Ritstier (9), Kevin Karam (22).


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.