Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 14 januari 2018
Vetus/Binnenland rommelend naar winst (Dames 20-1 Team)


De meiden van Vetus/Binnenland mochten eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. Door verschillende redenen werd de laatste wedstrijd gespeeld op 1 december van het vorige jaar. Bij de meiden van coaches Appers ontbrak vandaag Simone Hoppe, zij raakte geblesseerd op de training. Wel kon de terugkeer, binnen de lijnen, van Anique van Schijndel gevierd worden.

Tegen de nummer laatst van het vorige seizoen en de huidige nummer 8 van dit seizoen begon Vetus/Binnenland niet scherp. Beide teams twijfelden welke kant ze op moesten spelen, iets wat aangaf dat het mogelijk een lastige wedstrijd zou worden. De Barendrechtse meiden herpakken zich echter goed en de voorsprong loopt dit kwart al op tot 22-11.

In het tweede kwart missen de Binnenlanders veel schoten, aangezien de tegenstander nog meer schoten mist kan de voorsprong uitgebouwd worden. De ruststand 37-20 laat een groot gat zien, maar nog niet groot genoeg. In de rust zien de coaches een aantal teleurgestelde koppies. Ze zijn net als de coaches ontevreden.

Het derde kwart gaan de meiden dan los en scoren maar liefst 25 punten, daar waar de tegenstander er 9 maakt. Wedstrijd gespeeld. Het laatste kwart is er dan een voor de statistieken. Een aantal zaken die geoefend worden werken niet en de echte wil om voor elke bal te vechten verdwijnt. De 22-17 in het laatste kwart was vooral leuk voor de supporters die veel scores zagen.

Fabienne Dijkshoorn 20 punten/6 rebounds, Evianne van Toor 14 punten/7 rebounds, Kathelijne van Bennekom 13 punten/4 steals, Chermensa van la Parra 12 punten/6 rebounds, Roos Koopmans 9 punten/10 rebounds/4 blocks, Tessa Dubois 8 punten, Eva van Oosten 6 punten, Melissa Roseval 2 punten en Anique van Schijndel scoorde nog niet in 2018.                

Volgende week zullen de Barendrechtse meiden uit een ander vaatje moeten tappen. Dan gaan de meiden op bezoek bij de Lions in Landsmeer. Door wat verschuivingen in de teams bij Landsmeer is het team versterkt. Zo verloren zij maar nipt van nummer 2 Almonte. Kortom het zal echt beter moeten om een goede prestatie neer te zetten richting het eindelijke doel: de final four.

Voor meer foto's klik hier of op de foto!

 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.