Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 22 januari 2018
Lely / Binnenland V16 1 toont karakter (Meisjes 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Vorige week werd de verre uitwedstrijd tegen Jolly Jumpers V16 1 kansloos verloren met
66-36. Niet omdat Jolly Jumpers zoveel beter was maar omdat wij erg mat waren.
Zo jammer. Het lichtpuntje van deze wedstrijd was het voor de eerste keer meespelen van Maya van Driel uit V14 1. Zij speelde onbevangen en met veel enthousiasme. Goed gedaan!

Vandaag staat voor de meiden van Lely / Binnenland een thuiswedstrijd op het programma tegen het hoog genoteerde Leiden V16 1. De uitwedstrijd, de tweede wedstrijd van dit seizoen, werd met ruime cijfers verloren. Wat zou deze middag brengen? Het team is niet compleet vandaag. Blessures van Rocherney en Florianne. En Genicyn en Florine spelen wel maar zijn niet helemaal fit. Daarom deze keer een invalrol voor Saar van Oosten uit V14 1.

Laura, Josca, Evi, Isa en Kim mochten de wedstrijd starten en begonnen gemotiveerd en fel. Evi en Isa scoorden en de wedstrijd leek gelijk op te gaan. Verdedigend werd er hard gewerkt en Leiden werd goed afgestopt. Helaas kwam er toen een fase dat Leiden wel een paar keer kon scoren maar bij ons er geen goede aanvallen konden worden afgerond. Het duurde tot de laatste minuut voordat Isa op karakter kon scoren. Eindstand eerste periode 5-15.

De tweede periode werd sterk gestart. Scores van verschillende speelsters Isa, Kim, Laura, Genicyn en Evi. Go ladies! Iedereen begint er in te geloven en het publiek laat van zich horen. Er wordt gedoken naar ‘losse’ ballen. Zelfs een prachtige duik van Laura rond de middenlijn om terugspelen te voorkomen. Rochella dribbelt een aantal keer in de bucket en mag vrije worpen nemen. Ze scoort 7 uit 8 (!).  De tweede periode wordt gewonnen en we gaan rusten met 25-31.

Isa start de 3e periode sterk met een mooie drive met bonus. Helaas leidt Lely /Binnenland V16 1 daarna een paar keer slordig balverlies. Dus in plaats van gelijk te komen loopt Leiden op deze manier schijnbaar eenvoudig weer 10 punten uit. Toch blijven de Binnenlandse meiden gestuurd door coach Bel hun uiterste best doen en knokken voor wat ze waard zijn. Evi, Isa, Kim en Genicyn met een mooi 3-tje zijn verantwoordelijk voor de punten dit kwart. 39-54.

Weer wordt het kwart scherp gestart. Laura scoort uit een mooie actie. Evi slingert een paar keer goed door de verdediging heen en Kim scoort een lay up. Isa mag een aantal keer naar de vrije worplijn en gooit ze er voor haar hele familie in. Helaas voor ons stopt Leiden niet met scoren. Zij beschikken voor een aantal hele goede speelster die het team op sleeptouw nemen en zorgen voor snelle, makkelijke scores. Ons team heeft alles gegeven en kan de laatste minuten niet meer volgen.   Eindstand 54-72.


Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd op het programma tegen koploper Landstede Basketball V16 1 in Zwolle. Maar als de inzet net zo groot is als vandaag en het team weer compleet is… wie weet.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Attacus UIT
09-03-2019 17:454Consult/Binnenland VSE 1 versus Loon Lions BEKER
20-02-2019 20:30


Afval Loont Saldo
720
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.