Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 23 januari 2018
Vertom/Binnenland wint eerste thuiswedstrijd 2018 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


De eerste thuiswedstrijd van 2018 voor Vertom/Binnenland is een “must win” als er nog een rol van betekenis gespeeld wil worden in de competitie. Tegenstander is Red Stars uit Soest, een team wat ook gebrand zal zijn om de punten in de tas te stoppen.

De wedstrijd is de gehele wedstrijd onder controle door Vertom/Binnenland. Voor het eerst in een langere tijd is er controle over de belangrijke dingen in een wedstrijd, met name geeft de ploeg weinig aanvalsrebounds weg, waarmee Red Stars maar weinig tweede kansen krijgen om de bal door de ring te bewegen. Daarnaast kan er een hoog tempo worden gespeeld, waardoor het team vrije lay-ups gemaakt kunnen worden. Ook is er de juiste agressiviteit. Er wordt voor elkaar gevochten en gestreden, als één persoon wordt verslagen is er hulp van zijn teamgenoten. Ook is het team beter in de “half court sets”, de tactische uitvoering is goed, de screens zijn goed en de juiste vrije man wordt gevonden. En misschien wel als allerbelangrijkst, de schoten die voor drie punten tellen vallen veelvuldig door het netje.

Ondanks het ideaal plaatje van boven levert Red Stars voldoende strijd en punten om er tot het einde van de wedstrijd een aantrekkelijke wedstrijd ervan te maken. Vertom/Binnenland komt in het eerste kwart op een voorsprong en geeft deze de gehele wedstrijd niet uit handen, maar er kan niet op de lauweren worden gerust. Na 40 minuten zijn de punten voor Vertom/Binnenland en kunnen zijn zich gaan opmaken voor de wedstrijd tegen Rivertrotters, volgende week in Hardinxveld-Giessendam.

Scores: Thomas de Weerd (31), Dennis van der Graaf (2), Menno Endeveld (10), Floris de Jong (3), Reinier van Vilsteren (26), Jasper de Groot (3), Bas den Hoedt (2), Wouter Cabaret (4), Jean-Pierre Smiet (1), Niels Ritstier (7), Jeroen Los (0).


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.