Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 29 januari 2018
MU18-1 pakt tweede overwinning van het seizoen (Jongens 18-1 Team)

Uitslagen en standen


Na helaas wat onvermijdelijke mutaties in het team na de kerst, en een merkbare betere instelling en trainingsopkomst, zijn de mannen de tweede helft v/h seizoen goed begonnen.

Twee weken terug werd er in Rosmalen na verlenging verloren van de huidige koploper van de competitie Black Eagles en afgelopen zaterdag volgde er de uitwedstrijd in Dordrecht tegen Rowic.

Van deze tegenstander werd in het begin van de competitie thuis nog verloren (70-75).
Helaas ontbrak Peer ( ziek ), maar waren we voor de rest compleet, inclusief Stef die zijn debuut maakte in MU18-1, notabene in een wedstrijd waar zijn vader de coach van de tegenpartij is.

Het begin van de wedstrijd is matig, tam en schrikken de jongens van de press die Rowic speelt. Na een time-out word er beter op geanticipeerd en sluiten we de eerste kwart af met een kleine voorsprong.
De tweede kwart staat het verdedigend goed, echter zijn we slordig in de afwerking waarbij er diverse fast breaks gelopen worden waarbij te veel makkelijke ballen worden gemist.

In de rust word nogmaals het een en ander doorgenomen, lopen we begin derde kwart gestaag uit naar een voorsprong, die gedurende de 4e kwart word geconsolideerd en verder uitgebreid: eindstand 48-66.
Uiteraard tevreden met de overwinning die, eerlijk is eerlijk, veel groter uit had kunnen en moeten vallen, gaan we door op de ingeslagen weg op zoek naar lijfsbehoud in deze competitie.Behalve de steun van alle ouders, kunnen we alle morele support goed gebruiken , dus ..tot snel.


Next Games
Binnenland M18-2
versus River Tr. uit
12-05-2018 15:00Binnenland V18-3
versus BOB uit
18-05-2018 19:45


Afval Loont Saldo
775
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

23 mei, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
Blue Nation Kids50 jaar jubileum feest
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.