Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 11 februari 2018
Geen bekerfinale voor Vetus/Binnenland (Dames 20-1 Team)


De titel is duidelijk en de teleurstelling bij speelsters, coaches en supporters was groot. De Barendrechtse meiden misten Evianne van Toor (weekend weg). Daarnaast was Simone Hoppe slechts beperkt inzetbaar vanwege een blessure, waarvoor zij de komende weken nog rust zal moeten nemen. Op de bank ditmaal Gabrielle van den Bosch als assistent omdat Linda Appers met griep in bed lag.

Het eerste kwart ontwikkeld zich prima voor de Binnenlanders. Een voorsprong van ongeveer 8 punten wordt aan het einde van het kwart te simpel weggegeven door drie openschoten. Het tweede kwart gaat gelijk op en bij rust staat er een 40-39 achterstand op het scorebord.

Daar waar vorige week de rust magisch was en de tweede helft bijzonder goed, daar zakte het nu gigantisch in. Den Helder blijft scoren en doet het goed. Bij Vetus/Binnenland loopt het niet en lopen de beide startende guards tegen hun 3de en 4de fout aan.  In het laatste kwart, met een achterstand van 56-49, moeten de Barendrechters alles geven. Het is Den Helder dat uitloopt en Binnenland dat zich steeds een beetje terug knokt, maar steeds ook niet helemaal. Met nog een kleine 2 minuten te gaan is de achterstand 12 punten en het geloof in een overwinning. De laatste minuut behoudt Den Helder de voorsprong, en na een zeer onnodige time out op 30 seconden voor het einde van de wedstrijd, wint Den Helder uiteindelijk ruim met 79-63.

Dit jaar dus geen bekerfinale voor de meiden, coaches en supporters van Vetus/Binnenland. De meiden kunnen de teleurstelling dinsdag van zich afspelen in een oefenwedstrijd tegen Virtus dames 1. Zaterdag moeten de meiden op bezoek bij het altijd lastige Jolly Jumpers. Wil het team de final four halen dan zal er de komende tijd weer gewonnen moeten worden.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.