Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 februari 2018
Vetus/Binnenland heeft geen kind aan Jolly Jumpers (Dames 20-1 Team)


De teleurstelling van het verlies een week geleden tegen Dozy Bv Den Helder wegspelen, dat was het devies. De meiden maakten hun eigen gameplan dat volledig werkte en waarin iedereen een aandeel had. Zelfs het wegvallen van Simone Hoppe en later ook Roos Koopmans kon de blauwe brigade deze keer niet stoppen.

De eerste helft kenmerkt zich door verdedigend heel veel druk van de Binnenlandse meiden op hun Tubbergse tegenstanders. Dit resulteert in een groot aantal steals, maar jammer genoeg worden die steals niet altijd even effectief verwerkt. De eerste helft eindigt met een 16-28 voorsprong en die stand lijkt te wijzen op een spannende tweede helft. Zeker nadat ook Roos Koopmans uit voorzorg aan de kant gehouden wordt.

Na rust is het dan tijd om de wedstrijd definitief naar Barendrechtse zijde toe te trekken. Het derde kwart scoren de meiden er lustig op los (25 punten) terwijl de Jumpers niet verder komen dan 10 punten. In het laatste kwart wordt ook Chermensa van la Parra gespaard, aangezien zij nog door naar Den Helder moet voor een wedstrijd met de dames. Dat laatste kwart worden een aantal sublieme aanvallen uitgespeeld waarbij twee achtereenvolgende acties van het team bekroond worden door twee mooie driepunters van Tessa Dubois.

Een echte teamprestatie waarbij alle speelsters meer dan 20 minuten speelden. De press werkte goed en dat kan alleen als je hele team mee doet! Daarnaast was de scoreverdeling erg goed met maar liefst vier speelsters in de dubbele cijfers. Uiteraard is er nog genoeg ruimte tot verbetering, maar de weg omhoog lijkt weer gevonden.

Komende zaterdag speelt Vetus/Binnenland om 16:00 tegen Grasshoppers U20. Na ons zal dames 1 spelen en dus hopen we wederom op een volle sporthal de Driesprong.

Evianne van Toor (15 punten, 5 steals, 11 op 14 vrije worpen), Tessa Dubois (14 punten, 5 steals),  Fabiënne Dijkshoorn (12 punten, 3 steals), Eva van Oosten (11 punten), Chermensa van la Parra (8 punten, 3 assists), Kathelijne van Bennekom (5 punten), Anique van Schijndel (4 punten, 9 rebounds), Roos Koopmans (2 punten) en Melissa Roseval scoorde helaas niet.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.