Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 5 maart 2018
Vertom/Binnenland verliest een goede wedstrijd (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 3 maart komt het eropaan voor de mannen van Vertom/Binnenland, in de wedstrijd uit tegen Almere Pioneers. Winst betekend dat er nog uitzicht is op de final 4, verlies betekend dat het heel lastig wordt om de final 4 te behalen.

Er wordt goed begonnen met inside scores van Niels Ritstier en een driepunter van Floris de Jong. Verdedigend staan we op de goede plekken en word de tegenstander van het scoren gehouden (2-7). Na een time-out komt Almere Pioneers beter in het spel en eindigen ze het kwart met een 9-3 run (18-14). Vertom/Binnenland is niet van plan om de wedstrijd hier al te laten beslissen en beginnen het tweede kwart met een driepunter van Menno Endeveld en twee vrije worpen van Dennis van der Graaf. Met nog 4 minuten te gaan staat Vertom/Binnenland er goed voor (26-25), maar wederom sluit Almere Pioneers het kwart beter af en plaatst weer een 8-3 run (34-28). Nadat er vorige week goed is teruggekomen van een grotere afstand is het vertrouwen in de ploeg goed.

Het derde kwart begint ook weer in orde, verdedigd staat de ploeg en wordt er goed gecommuniceerd en kan Almere Pioneers niet wegkomen van een goed spelend Vertom/Binnenland. Helaas komt de ploeg in dit kwart ook niet echt dichterbij. Ondanks driepunters van Reinier van Vilsteren en Floris de Jong, staan de schutters van Almere ook met scherp te schieten. Einde van het derde kwart is er minimaal ingelopen op de tegenstander (53-46). Het goede begin van het kwart ligt nu bij Almere en zetten de eerste voorspong van dubbele cijfers op het bord (60-49). Vertom/Binnenland geeft nog een keer gas via driepunters van Menno Endeveld en Floris de Jong, en inside score van Wouter Cabaret (65-62). Helaas is de tank dan leeg en is het einde van het kwart ook voor Almere, die sluiten af met een 8-3 run. Eindstand van 73-65 valt niets aan af te dingen, maar de mannen van Vertom/Binnenland laten zien dat ze kunnen vechten als leeuwen.

Scores: Thomas de Weerd (3), Dennis van der Graaf (7), Menno Endeveld (12), Floris de Jong (20), Reinier van Vilsteren (7), Wouter Cabaret (4), Niels Ritstier (12).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.