Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 maart 2018
Vertom/Binnenland pijnlijk over de knie (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 17 maart kunnen de mannen van Vertom/Binnenland laten zien wat ze waard zijn, ze krijgen een kans om de ongeslagen status van MSV Zeemacht te breken.

Het begin is goed, inside scores van Wouter Cabaret en een driepunters van Thomas de Weerd en Wouter Cabaret, helaas voor Vertom/Binnenland is ook Zeemacht goed begonnen (10-6). Als de aanvallende drift van de thuisploeg stilvalt, blijven de gasten scoren en loopt de score op naar 12-21. Zeemacht maakt goed gebruikt van de geboden kansen en blijven de open man vinden, terwijl Vertom/Binnenland zenuwachtig oogt. Het team heeft moeite om de geboden kansen aan te grijpen en bij rust is de achterstand gegroeid naar een ontluisterende 18-36.

Als de wedstrijd nog omgedraaid wil worden, dan zal er meer als team moeten worden gespeeld en het concentratieniveau een aantal punten omhoog. Het derde kwart begint met een rampscenario, ondanks een score van een sterk spelende Wouter Cabaret, scoren de gasten daarna 11 punten voordat Reinier van Visteren wat terug kan doen (22-47). Het einde van het derde kwart kan er nog minimaal worden ingelopen op de gasten door scores van Wouter Cabaret, Niels Ritstier en Menno Endeveld (32-54). De schroom lijkt in het vierde kwart een beetje van de ploeg zijn afgevallen en lopen de scores van de gasten terug en benut Vertom/Binnenland zijn eigen kansen beter, via onder andere een driepunter van Jasper de Groot en wederom Wouter Cabaret. Een run van 13-3. Helaas raakt MSV Zeemacht niet in de war en is de achterstand in de eerste helft zover opgelopen dat het niet meer ingehaald kan worden (50-63).

Scores: Thomas de Weerd (3), Dennis van der Graaf (0), Menno Endeveld (3), Floris de Jong (3), Reinier van Vilsteren (6), Jasper de


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.