Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 19 maart 2018
Goede tweede helft helpt Vetus/Binnenland aan ruime winst. (Dames 20-1 Team)


De discussie in het vu20 basketball over aanvangstijden en dagen is al vaker gevoerd. Daar waar wij om 20.45 op vrijdagavond thuis spelen met een volle tribune als gevolg, mochten we deze keer om 11 uur in Zwolle tegen Zwolle spelen. Dat betekent heel vroeg weg en een nog wat slaperig team.

Dat slaperige bleek vooral in de eerste helft. Zwolle staat niet hoog op de ranglijst, maar kan goed mee spelen en weet in de eerste helft 22 punten te maken. De Barendrechtse meiden scoren er 29. Een kleien voorsprong bij rust, waarbij eerlijk gemeld moet worden dat het team van coaches Appers wel heel veel ballen misten. De echte scherpte ontbrak en de coaches gaven dit ook aan in de rust.

Na rust een veel scherper Vetus/Binnenland. De ballen vallen nu veel makkelijker en ook het aantal steals stapelt zich op. Een run zorgt ervoor dat de game al vroegtijdig in dit kwart gespeeld is en dat elke speelster aan haar minuten komt. De tweede helft wordt gewonnen met 18-43. Waardoor er uiteindelijk gewonnen wordt met 40-72.

De komende weken staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Dan zal beslist worden of de final four gehaald wordt en op welke positie er geëindigd wordt. Volgende week mogen we naar het CTO. Mogelijk treft de ploeg dan, indien niet geblesseerd, nog wat oud teamgenoten.  

Chermensa van la Parra (18 punten), Eva van Oosten (11 punten), Tessa Dubois (11 punten), Kathelijne van Bennekom (8 punten), Simone Hoppe  (8 punten), Anique van Schijndel (7 punten), Roos Koopman (6 punten), Florianne Boekenstijn (3 punten) en Melissa Roseval scoorde helaas niet.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.