Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 3 april 2018
Vertom/Binnenland speelt zonder energie (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op 31 maart mag Vertom/Binnenland de degens kruizen in en tegen Hoofddorp. Doordat de wedstrijd in eerste instantie is verzet, zijn een hoop van vaste waarden niet aanwezig.

De wedstrijd begint hoopvol voor Vertom/Binnenland, door een goede verdediging en twee driepunters van Floris de Jong (2-6). Maar vervolgens loopt het team achter de feiten aan, als Menno Endeveld scoort is de voorsprong omgezet in een achterstand (9-8). Het team is bezig met randzaken en kan geen vuist maken, in de aanval als in de verdediging. Het eerste kwart eindigt in een 15-8 achterstand, met als dreun op de neus een hele knappe worp van eigen helft door de center van Hoofddorp. Het tweede kwart begint een stuk scherper als het eerste kwart is geëindigd, door driepunters van Thomas de Weerd, Menno Endeveld en Floris de Jong kan het gat worden gedicht tot 19-17. Dit heeft alleen een behoorlijke aanslag geleverd op de scherpte de rest van het kwart en kan Hoofddorp naar het einde van de helft weer weglopen naar 36-19. In deze run zitten een aantal driepunters die goed verdedigd zijn, maar toch knap vallen aan de kant van Hoofddorp. Het is duidelijk dat er vandaag geen cadeautjes zijn voor Vertom/Binnenland.

Alle kansen op een goede uitslag worden aan het begin van het derde kwart tenietgedaan door een gretiger begin van Hoofddorp. De eerste 6 punten zijn voor Hoofddorp, voordat Dolf de Graag zijn eerste punten kan aanschrijven met sterk inside spel. De achterstand loopt aan het einde van het kwart op naar 53-30, de scores van Martijn Kwak en Bas den Hoedt zorgen dat het laatste kwart ingegaan wordt met een 19 punten achterstand (53-34). Het devies voor het vierde kwart is vooral om plezier te maken en voor het team een leuke avond te maken. Het komt het spel ten goede en zo scoren Jasper de Groot en Reinier van Vilsteren achter elkaar en maakt het team toch nog een kleine run naar 66-52. Helaas blijft heeft Hoofddorp elke keer een driepunter als antwoord op de aanvalsdriften van Vertom/Binnenland. Zodoende eindigt deze wedstrijd in een teleurstellende 72.62 verliespartij.

Om nog een beetje een degelijke positie eindstand in de competitie te bereiken, zullen de laatste 3 wedstrijden allemaal in winst moeten worden omgezet.

Scores: Thomas de Weerd (10), Bas de Hoedt (4), Menno Endeveld (5), Floris de Jong (14), Reinier van Vilsteren (6), Jasper de Groot (3), Martijn Kwak (2), Dolf de Graaf (8).


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.