Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 9 april 2018
Vertom/Binnenland snakt naar het eind competitie (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 7 april staat de laatste partij op het programma waarmee Vertom/Binnenland kan bewijzen aan zichzelf dat het goed kan basketballen en mee kan doen met de top van deze competitie. Een thuiswedstrijd tegen Landstede Zwolle die op de derde plaats bivakkeren.

Scores aan van Vertom/Binnenland zijn schaars, terwijl Landstede Zwolle de open mannen vindt en deze goed af rond. Met lange runs, en goed team basketbal worden de pijnpunten van Vertom/Binnenland duidelijk. Het gat aan het einde van de het kwart is direct opgelopen naar 10-26. De eerste score van het tweede kwart zijn voor Dennis van der Graaf en Jasper de Groot en het team lijkt binnen de magische 10 puntengrens te komen, helaas neemt de spelverdeler van Landstede zijn team weer op sleeptouw en plaatst een 0-8 run (14-34). Door scores van Reinier van Vilsteren en Niels Ritstier brengt het team de achterstand nog terug naar 15, waardoor er een overbrugbaar is bij de rust (23-38).

Het team vecht wel voor wat het waard is, een aanval met 4 aanvallende rebounds kan niet worden omgezet in een score, en aan de andere kant wordt dan uiteraard een driepunter binnen gemikt. Het is tekenend voor de fase waarin Vertom/Binnenland al een aantal weken zit. Het beeld van de wedstrijd draait niet. Waar Vertom/Binnenland blijft worstelen, lijken de ballen van Landstede het netje steeds makkelijker te vinden. Er zijn geen morele opsteker, als er 20 seconden goed verdedigd is, dan vallen de noodschoten in de schotklok feilloos. Via 37-58 in het derde kwart loopt Zwolle Vertom/Binnenland ogenschijnlijk makkelijk van het veld. Aan het eind van de wedstrijd zorgen twee vrije worpen van Bas den Hoedt dat de magere 50 punten gehaald worden, wat veel te weinig is tegen de 83 van Zwolle.

Scores: Thomas de Weerd (5), Dennis van der Graaf (9), Bas den Hoedt (4), Floris de Jong (0), Reinier van Vilsteren (9), Jasper de Groot (2), Wouter Cabaret (4), Niels Ritstier (6), Kevin Karam (11), Jeroen Los (0).

Volgende week is de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen The Jugglers uit Enschede.


Next Games
Virtus - Vertom/Binnenland M 1
22-09-2018 19:004Consult/Binnenland VSE 1- Keyser Capitals
29-09-2018 20:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.27 september. Contactavond U12 en lager

Donderdag 27 september - bedoeld voor ouders van spelers (M/V) van U12 en lager.28 september 19:00 1e leden bijeenkomst

Hierbij nodigen wij alle leden van CBV Binnenland van harte uit voor de eerste bijeenkomst van dit seizoen op 28 september 2018. Inloop: vanaf 18.30 uur. Aanvang programma: 19.00 uur.

Lees meer >>>>
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.