Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 14 april 2018
Coaches Appers nemen een sabbatical. (Dames 20-1 Team)


Gisteravond hebben broer en zus Appers het VU20 team van Vetus/Binnenland laten weten dat zij volgend jaar zullen stopen als coaches van het team.De afgelopen 3 jaar stond Michel als hoofdcoach voor deze groep, de laatste twee seizoenen geassisteerd door zijn zus Linda.

De eigenlijke start van de coaches met het team begon met het winnen van het Nederlands Kampioenschap Vu14 in Bemmel. Het jaar erop werd het team ook kampioen in de vu16 tweede divisie waar zij, zij het buiten mededingen, ver bovenaan eindigden.

De afgelopen twee seizoenen speelde het team op voorspraak van de coaches in de VU20 eredivisie. Vorig jaar behaalde het team als nieuwkomer in de eredivisie de bekerfinale en de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. Ook dit seizoen plaatste het team zich voor de final four die over twee weken, op 28 april, met eerst een thuiswedstrijd zal worden aangevangen.

"Het is moeilijk om van een supertof, leuk en gemotiveerd team afscheid te gaan nemen. Het is ongekend wat een talent en inzet dit team heeft. De plezier en het hechte samen zijn zal ik zeker gaan missen aldus Michel.

Zijn zus vult daarbij aan: "Het is tijd om na 2 drukke coach jaren wat meer rust te nemen en gas terug te doen. Werken met deze meiden en Michel heeft mij een betere coach/mens gemaakt. Deze meiden zijn stuk voor stuk toppers met veel gedrevenheid/passie en plezier voor t spel. Ik ga de meiden en het coachen zeker missen maar ik blijf ze natuurlijk op de voet volgen"

De komende tijd zal de vereniging op zoek moeten naar een opvolger die de zeer talentvolle meiden volgend jaar verder kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Voor nu rest nog een ruime maand waarin nog 1 competitiewedstrijd, een final four en ook een toernooi in België gespeeld gaat worden.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.