Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 15 april 2018
M14-1 Nederlands kampioen tweede divisie (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag 14 april speelt het team van Johan Koopmans, Binnenland M14-1, tegen HanzeStars uit Zutphen in de Driesprong. Met nog 3 wedstrijden te spelen in de competitie kan met winst vandaag het kampioenschap worden binnengehaald. Voorbereidingen zijn getroffen, maar er moet wel eerst gespeeld worden. Met veel thuispubliek aanwezig in de hal hebben we een matige start. Hanzestars gaat vol met energie van start en maakt de eerste punten van de wedstrijd. In de 5de minuut volgt een timeout voor Binnenland gevolgd door een 16-0 run van de jonge talenten uit Barendrecht. Het eerste kwart gaat met 29-10 naar de thuisploeg. In het tweede kwart gaan we op een zelfde voet door en begint het echte genieten voor de jongens en het (thuis)publiek. Een aanvallend en dynamisch team speelt prima samen en zoekt de vrije man. We gaan rusten met een riante voorsprong 51-15.

Tijdens de rust een korte bespreking met de nadruk op plezier in het spel en genieten van de dag, want het kampioenschap ligt vandaag voor het oprapen. Eindelijk, na maanden intensief trainen wordt de ploeg beloond voor de inzet en het harde werken.

Ook in het derde kwart is Binnenland de baas. En hoewel we defensief een paar steken laten vallen en Hanzestars een paar prachtige punten maakt , volgen er scores van bijna alle spelers dit kwart en eindigt het derde kwart met een stand van 78-32. In het vierde kwart kunnen we nog een keer knallen en onder toeziend oog van de voorzitter, die langs de lijn komt aanmoedigen, scoren de nieuwe kampioenen in hoog tempo de laatste punten. Raymond tekent voor de 100 en met 2 driepunters (Quinn en Raymond) in dit kwart sluiten we deze wedstrijd uiteindelijk af met 111-45.

Na afloop van de wedstrijd trekken de jongens een kampioens-shirt aan en wordt de ploeg toegesproken door de voorzitter. Onder luid applaus van het publiek krijgen we de beker uitgereikt en is het feest compleet.

Vrijdagavond 20 april en zaterdag middag 21 april volgen nog de 2 laatste wedstrijden van dit seizoen.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.