Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 16 april 2018
Vertom/Binnenland aan de goede kant van de streep (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste uitwedstrijd van het seizoen gaan de heren van Vertom/Binnenland op bezoek bij The Jugglers uit Enschede. Een onbekend team, want de thuiswedstrijd is nooit gespeeld.

In het eerste kwart heeft Vertom/Binnenland het lastig met de boomlange mannen uit Enschede, en is zowel de aanval als de verdediging niet op het niveau dat gehaald kan worden. Via 10-4 lopen de gastheren uit naar een 24-15 kwartstand. Er is geen paniek en het team weet dat het veel beter kan en moet om deze verre reis niet voor niets te laten zijn. Het begin van het tweede kwart is duidelijk beter en met een 2-9 run brengt Vertom/Binnenland het verschil terug naar twee (26-24). De energie is verdedigd op de juiste stand, en aanvallend wordt er als een team gespeeld. Er vallen scores zowel binnenin, als van buitenaf. De eerste voorsprong wordt op het bord gezet met 28-30 en nog 4 minuten te gaan in de eerste helft. Ook de laatste minuten van de helft zijn voor de mannen van Vertom/Binnenland, en de rust wordt bereikt met een score van 33-39.

Vertom/Binnenland wil de wedstrijd gelijk in het derde kwart afronden, maar daar denken The Jugglers anders over. Vertom/Binnenland loopt eerst nog uit naar 35-46, maar dan wordt er teveel vertrouwd op het schot en kunnen The Jugglers in de laatste minuut van het kwart een minimale voorsprong nemen (62-61). Het belooft een boeiend laatste kwart, waarin vermoeidheid en foutenlast een grote rol kunnen gaan spelen. Vertom/Binnenland neemt het eerste initiatief en pakt de voorsprong terug (62-66). Er lijkt weinig aan de hand met nog 5 minuten te gaan en een 68-74 stand. Dan stokt de aanval van Vertom/Binnenland en vallen een aantal geforceerde schoten van The Jugglers wel en wordt de voorsprong afgenomen (75-74) en nog een minuut te spelen. Een goede aanval en een score zorgt voor de voosrpong en nog tijd voor een enkele aanval van The Jugglers. Vertom/Binnenland weet de voorsprong met goede team verdediging te behouden en overleeft twee out-of-bounds situaties waardoor de winst in de tas mee kan naar Barendrecht.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, tegen Blauw-Wit uit Roosendaal. De aanvang is 20.15 uur in de eigen Driesprong.

Scores: Menno Endeveld (15), Floris de Jong (6), Jasper de Groot (6), Martijn Kwak (4), Wouter Cabaret (17), Niels Ritstier (6), Kevin Karam (23).


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.